Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea a învins greu nou-promovata Phoenix

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
15.11.2015

În ultima partidă a celei de-a 8-a etape din Liga Națională, în Arena „Antonio Alexe” s-au întâlnit CSM-U Oradea și Phoenix Galați.

Antrenorul Achim a început cu formula: Franklin, Lucic, Nuhanovic, Barnette, Mandache, iar omologul său Nini a replicat cu: Bojovic, Tresac, Lemyk, Pesic și Petică. Orădenii au început tare, cu o apărare om la om, care i-a incomodat pe gălățeni și s-au desprins imediat pe tabelă, scor 10-2 (min.3).

Phoenix a încercat să riposteze, dar Lucic și Barnette au menținut ritmul și echipa gazdă a încheiat primul sfert cu scorul de 27-19. Ostilitățile au continuat la fel și la jumătatea celui de-al doilea sfert s-a înregistrat cea mai mare diferență pe tabela de marcaj, scor 35-21 (min. 15) care s-a menținut până la pauza mare.

Gălățenii nu s-au împăcat cu situația, nu s-au predat niciun moment și chiar dacă Bojovic, o piesă importantă din puzzle a fost „on fire”, s-au apărat în zonă iar Threatt și Pesic au scuturat plasa din afara semicercului și scorul s-a strâns, 74-70 (min.34).

Oradea și-a valorificat experiența superioară pe final și a evitat o surpriză. Rezultat final: CSM CSU Oradea – Phoenix Galați 87-78 (27-19, 19-14, 24-25, 17-20). Principalii marcatori: Lucic 19 p, Barnette 13 p, Markovic 12 p, Nuhanovic 11 p (CSM CSU Oradea) respective Lemyk 20 p, Threatt 17 p, Pesic 16 p (Phoenix).

*Foto: Roby Boros/RA Photography

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!