Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea, la a doua înfrângere la peste 30 de puncte în ultimele 3 sezoane

Sergiu Vicaș

Sergiu Vicaș
20.10.2014

CSM-U Oradea a fost înfrânta ieri într-un meci contând pentru etapa a 3-a a LNBM pe terenul celor de la U-BT Cluj-Napoca cu scorul de 94-60, o înfrângere usturătoare pentru băieţii lui Cristian Achim. Echipa incompleată a orădenilor și accidentările din lot și-au pus amprenta asupra jocului bihorenilor dar și dovada de superioritate a clujenilor au dus la diferența de 34 de puncte.

Ultima oară când bihorenii au pierdut la un scor de peste 30 de puncte, se întâmpla în sezonul 2012-2013, etapa 26, în deplasare împotriva echipei BC Mureş, în data de 9 Martie, 2013. Atunci scorul final a fost 81-48 pentru amfitrionii mureşeni, diferenţa fiind de 33 de puncte, cu un punct mai puţin faţă de înfrângerea cu U-BT Cluj-Napoca

Cel mai remarcat jucător al gazdelor în acel meci a fost Gediminas Navickas cu 21 de puncte, 4 recuperări şi 3 pase decisive, jucător care in tur activase chiar pentru gruparea de pe malul Crisului Repede.

De notat este faptul că în turul aceluiaş sezon, bihorenii câştigasera în Arena Antonio Alexe împotriva mureşenilor cu o diferenţă de 36 de puncte, scorul final fiind atunci 90-54 pentu echipa gazdă, meci dupa care mureşenii il transferaseră pe Navickas, actorul principal al returului.

 Pentru băieţii lui Cristian Achim urmează o nouă provocare etapa urmatoare, cand CSM-U Oradea va juca in deplasare in compania echipei CSU Sibiu, orădenii mai fiind înfrânţi de această echipa in acest an de 2 ori, in meciurile tur-retur din optimile Cupei României.

foto: Robert Boroș

7 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Adevarata fata
    Oradea o sa isi revina, e si ghinionul cu accidentarile, eu ii compatimesc, pentru ca si noi am trecut prin multe.
    Suporterii trebuie sa creada si sa fie langa echipa.

    cu 9 ani în urmă (20.10.2014)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      nope...
      sunt mai multi factori pt care nu trebuie sa fie langa echipa... suporterii trebuie sa creada doar in ei...
      managementul e alta poveste. Defapt, e de poveste.

      cu 9 ani în urmă (23.10.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    suporteri
    Sunt sigur ca suporterii oradeni vor ramane aproape de echipa indiferent de situatie. Sunt suporteri de baschet nu de fotbal.
    @unguru - desi am zis ca nu-ti mai raspund chiar nu ma pot abtine : eu inteleg ca ai un dinte impotriva lui Sere, dar totusi de unde atata frustrare? Pt ca exact asta arati prin toate comentariile tale ridicole. Am inteles ca nu mai esti suporter al CSM-ului, e dreptul tau, dar nu inteleg de ce te tot bagi in seama de fiecare data cand vine vorba de Oradea ? Daca tot ti-ai scos echipa de la inima scoate-o si din comentarii, pt ca altfel lasi impresia ca ai iesit pe usa din dos si vrei sa lasi alta impresie.
    Apropo de suorterii care ar trebui sa creada doar in ei - suporterii fara credinta in echipa nu mai sunt suporteri, sunt altceva. Sunt ceea ce ai devenit tu.

    cu 9 ani în urmă (24.10.2014)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      e...
      e dreptul meu sa comentez cand si unde vreau...
      asta inseamna libertte de exprimare!!!

      vezi-ti de ale tale, cenzura mica ce esti!

      la revedere!

      cu 9 ani în urmă (24.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Ungurule, sa sti ca este dreptul tau sa comentezi unde si cum vrei, in rest sa sti ca Soso69 are dreptate....

      cu 9 ani în urmă (25.10.2014)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      LOL
      cate beri?

      cu 9 ani în urmă (25.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Pai pentru sigla aia si pentru ca nu te-ai tinut de cuvant cred ca ar tot fi cateva lazi bune, dinalea mari, de 24 de sticle!

      cu 9 ani în urmă (25.10.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!