Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea surclasează pe BC Timișoara

Paul Olar

Paul Olar
20.12.2014

CSM-U Oradea și-a adjudecat într-o manieră autoritară duelul cu BC Timișoara. Bihorenii s-au impus cu scorul de 91-66, acumulând al șaptelea succes stagional.

Cu un  total de 19 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive, Daniel Dillon a fost cel mai bun om al trupei lui Cristian Achim. Radovan Markovic a contribuit cu 16 puncte, 2 recuperări și tot atâtea assist-uri, pe când Marcus Hatten a izbutit 11 puncte, 5 pase decisive și 2 recuperări.

De partea cealaltă, Zlatko Jovanovic s-a remarcat cu 21 de puncte și 7 recuperări. Dalibor Persic a reușit 13 puncte și 5 recuperări, pe când Milos Pesic a contabiliat 12 puncte și o pasă decisivă.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    admirabil
    Un nou joc superb reușit de Oradea. Nu le-am dat nici o șansă, singura varianta le-am rămas sa arunce de la distanta. Le-am reușit în primul sfert dar apoi nu a mai fost suficient. Un adevărat meci de sărbătoare. Felicitări tuturor și Sărbători fericite!

    cu 9 ani în urmă (20.12.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    suporteri
    Tot timpul am admirat suporterii care însoțesc echipele în deplasare. Din păcate azi trebuie sa fac o excepție. Au fost 4 sau 5 suporteri timișoreni dintre care unul cu un steag uriaș care atunci când îl vantura bloca vizionarea celor de pe 5 rânduri în spate și mai erau 2 cu tobe mari care au bătut non-stop. Era un vacarm ca eu tot meciului n-am auzit crainicul. Nu am auzit o scanare din partea lor, doar tobele. În locul organizatorilor le interzicea folosirea acestora dar apoi se putea interpreta greșit.

    cu 9 ani în urmă (20.12.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    ...
    ei si penibilii de la mures... "sunt plini" de fairplay!!! mai ales la aruncarile libere.

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!