Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea vs. BC Timba Timișoara, duelul din etapa a XIX-a a LNBM

Dan Oancia

Dan Oancia
13.02.2015

CSM U Oradea o va întâlni în etapa a XIX-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin pe BC Timba Timișoara, în sala „Antonio Alexe”. „Urșii” vin după o înfrângere fără drept de apel suferită pe teren propriu, contra campioanei CSU Asesoft Ploiești, în vreme ce gazdele de mâine au pierdut la liderul Steaua București cu scorul de 75-92.

Cu excepția jocului de acum două etape de pe terenul ultimei clasate, CS Universitatea Cluj-Napoca, timișorenii nu au bifat niciun succes în noul an competițional început cu trei jocuri contra lui BCM U Pitești, toate pierdute. Gruparea de pe Crișul Repede conduce și în disputele directe dintre cele două echipe, cu șase victorii, ultima fiind chiar în „bârlogul urșilor”, scor 86-78, în noiembrie 2013. Ultima dispută care a avut loc în sala „Antonio Alexe” s-a încheiat cu 78-55 pentru bihoreni.

Față de BC Timba Timișoara, care ocupă penultima poziție a clasamentului, cu patru victorii și 12 înfrângeri, CSM-U Oradea este în „careul de ași”, în spatele a doar trei echipe, cu 10 victorii și șapte insuccese.

CSM-U Oradea – BC Timba Timișoara va începe mâine, de la ora 19, în sala „Antonio Alexe” din Oradea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!