Stiri Cupa României Masculin

CSM-U Oradea vs. CSU Sibiu sau Marcus Hatten vs. Milos Bojovic

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.09.2014

Mai presus de duelul frumos dintre CSM-U Oradea și CSU Sibiu din turul optimilor Cupei României, meci câștigat de oaspeții sibieni cu 83-81, a fost duelul de la distanță dintre Marcus Hatten, fundașul CSM-ului, respectiv Milos Bojovic, extrema grupării galben-albastre. Cei doi sportivi veniți din afara granițelor țării noastre au oferit un festival de reușite suporterilor din Arena „Antonio Alexe”, dar și celor aflați în fața televizoarelor, 

Pe de o parte, americanul orădenilor a început ca din pușcă meciul, având în primele 13 minute jucate din dispută 21 de puncte marcate. Până la pauza mare, Hatten a mai înscris alte 7 puncte, intrând astfel la vestiare cu 30 în dreptul punctelor. În timpul pauzei, lumea începea deja să se întrebe cu câte puncte va termina meciul în cele din urmă elevul lui Cristian Achim. Totuși, repriza secundă nu a fost la fel de reușită pentru conducătorul de joc, care a mai înscris încă 5 puncte, pentru un total de 35. Din punct de vedere al procentajelor, Marcus a încheiat partida cu 55% (6/11) de la 2 puncte, 56% (5/9) de la 3 puncte, respectiv 73% (8/11) de la linia de libere. 

Integralist, Marcus Hatten, și-a mai ajutat echipa cu 5 recuperări (4 defensive / una ofensivă), 6 pase decisive, având și 2 mingi pierdute, totul pentru un coeficient la productivitate de 32 de unități. 

Pe de altă parte, Milos Bojovic a marcat până la finalul primelor 20 de minute 19 puncte, urmând ca în repriza secundă să mai puncteze de încă 13 ori pentru a termina meciul cu un total de 32 de puncte puse pe tabela din Arena „Antonio Alexe”. Sârbul Sibiului și-a marcat punctele în urma a 6 din 12 din interiorul semicercului (50%), 5 din 7 de la mare distanță (71%), respectiv 5 din 6 de la linia de fault (83%). 

Bojovic a fost folosit de către Miodrag Perisic din postura de titular, iar până la finalul încleștării a petrecut pe parchet exact 38 de minute și 26 de secunde. În tot acest timp, extrema formației de pe Cibin și-a mai trecut în cont 8 recuperări (6 defensive și 2 ofensive), 3 assist-uri, 5 intercepții și 4 posesii pierdute, având la eficiență un indice de 35, fiind astfel cel mai productiv jucător de pe teren în manșa tur dintre Oradea și Sibiu. 

Astfel, la finalul unui meci frumos cu 164 de puncte marcate în total de cele două echipe, Marcus Hatten și Milos Bojovic au totalizat împreună 67 de puncte, 13 recuperări, 9 pase decisive, 5 mingi câștigate, 6 pierdute și 67 la eficiență, totul în 78 de minute și 26 de secunde. Mai mult, cei doi au scuturat plasa de la mare distanță de 10 ori din cele 16 încercări totale. 

*Foto: Roby Boros / Bogdan Dănescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!