Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM VKSC Miercurea Ciuc a transferat un pivot american care a mai evoluat în România

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.12.2018

CSM VSKC Miercurea Ciuc se întărește sub panou. Formația din Harghita l-a transferat pe pivotul american, Andre Pierce. Înalt de 2.06 metri, sportivul revine în țara noastră, după ce în sezonul trecut a jucat 16 partide pentru Timba Timișoara. Mutarea lui Andre Pierce a fost anunțată de agentul acestuia.

Andre Pierce este la primul angajament în actualul sezon. În primul său sezon la nivel profesionist, pivtoul a mai jucat în Austria la Zepter Viena, pe lângă perioada petrecut la Timba Timișoara. În România, Pierce a avut cifre de 4.9 puncte, 8.1 recueprări și 1.0 pase decisive, în timp ce în Austria a strâns 6.2 puncte și 8.1 recuperări.

Debutul noului jucător al echipei lui Laszlofy Botond s-ar putea consemna la meciul cu ACS Târgu Jiu, din cadrul etapei a 10-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin – grupa valorică C.

Andre Pierce il înlocuiește pe Goran Ostojic la Miercurea Ciuc. În lotul harghitenilor se mai afla alți doi jucători străini, Matevz Magusar si Djordje Simeunovic. 

CSM VSKC Miercurea Ciuc se află pe poziția a 7-a în grupa valorică C cu un bilanț de 4 victorii și 5 înfrângeri. Echipa din Harghita joacă astăzi, 4 decembrie, pe teren propriu cu ACS Târgu Jiu de la ora 17:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!