Stiri Cupa României Masculin

CSM VSKC Miercurea Ciuc și CSM Mediaș se întâlnesc în primul tur din Cupa României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.09.2018

CSM Mediaș la Memorialul Takacs Karoly

Primul tur din Cupa României la baschet masculin le pune fața în față pe CSM VSKC Miercurea Ciuc și CSM Mediaș. Dubla manșă se desfoașoară pe 26 septembrie, respectiv 29 septembrie. Prima partidă se va desfășura în Harghita, miercuri, cu începere de la ora 17:00.

Acest duel pune față în față două echipe din grupe valorice diferite ale Ligii Naționale de Baschet Masculin. CSM VSKC Miercurea Ciuc va începe noua stagiune în grupa valorică C, în timp ce CSM Mediaș este mai sus cu o treaptă și va juca în grupa valorică B. Loturile celor echipe pentru sezonul 2018/2019 arată astfel:

Miercurea Ciuc: Robert Medgyesy, Goran Ostojic, Djordje Simeunovic, Matevs Magusar, Raoul Olariu, Matyas Lokodi, Laszlo Arnold, László Botond, László Tamás, Nagy Sándor, Holló Bence, Zerkula Zoltán și Bujac Eduard.

Mediaș: Dragoș Andrei, Titus Nicoară, Cornel Cioacătă, Daniel Banciu, Radu Vrâncean, Sergiu Idu, Paul Adam, Nicolas Barbu, Milan Vulic, Andrija Simovic, Stefan Sajin.

În săptămână premergătoare startului de sezon, ambele formații au disputat partide de verificare la Memorialul Takacs Karoly. CSM VSKC Miercurea Ciuc a pierdut în fața celor de la CSM Târgu Mureș cu un cateogric 94-66. CSM Mediaș s-a văzut la rândul ei învinsă de CSM Târgu Mureș cu scorul de 97-81 și a reușit să o învingă pe CSM Sighetu Marmației cu scorul de 74-60.

Așadar, două echipe care au evoluat anul trecut în Liga I de baschet masculin lupta acum pentru avansarea într-un tur superior al Cupei României. Partida tur va începe de la ora 17:00 în arena Eross Zsolt din Miercurea Ciuc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!