Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari și CSM Mediaș dispută cel mai tare duel în turul doi al Cupei României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.10.2018

CSO Voluntari primește vizita lui CSM Mediaș în prima manșă din turul doi al Cupei României la baschet masculin. Prima partidă a sezonului dintre cele două combatantese va desfășura marți, 16 octombrie, cu începere de la ora 18:00 în Sala Sporturilor Gabriela Szabo din Voluntari.

În turul doi al Cupei României se întâlnesc două echipe neînvinse în acest sezon. CSO Voluntari a avut parte de un adversar facil în prima rundă a cupei și a trecut clar în cele două meciuri cu Agronomia București. Echipa antrenată de Eugen Ilie nu a avut probleme nici în primele două etape din Liga Națională de Baschet Masculin, unde a depășit la fel de clar pe teren propriu pe ABC Athletic Constanța și în deplasare pe Cuza Sport Brăila. De partea cealaltă, CSM Mediaș a început sezon cu o dublă în Cupa României câștigată cu 2-0 la general în fața celor de CSM VSKC Miercurea Ciuc. În campionat, echipa de pe Târnava Mare a avut amânat primul meci cu Cuza Sport Brăila iar în cel de-la doilea s-a impus pe terenul celor de la ABC Athletic Constanța.

Cele două echipe și-au construit lotul oarecum asemănător, fiecare echipă având câte 4 jucători străini alături de care se află atât jucători cu experiență în LNBM dar și alții tineri. CSM Mediaș poate are un mic plus în ceea ce privește jucătorul român cu experiență. Dintre jucătorii străini din cele două echipe s-au remarcat deja Trey Ziegler și Milan Vulic, cei mai bun marcatori în primele jocuri din acest sezon. Cei doi vor avea un duel direct, fiecare acoperind poziții asemănătoare în teren și vom vedea dacă își vor putea continua prestațiile bune.

La CSM Mediaș va lipsi Titus Nicoară. Internaționalul român a suferit o accidentare și nu evoluat nici în etapa de campionat de la Constanța.

CSO Voluntari și CSM Mediaș se vor întâlni pentru prima dată în acest sezon. Cele două echipe s-au duelat în ediția precedentă a Ligii I, ilfovenii impunându-se de fiecare dată. Așadar cu echipe complet schimbate față de ultima întâlnire, CSO Voluntari și CSM Mediaș vor lupta pentru accederea în turul următor al Cupei României.

foto: CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!