Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari - Agronomia București, în primul tur din Cupa României

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
25.09.2018

cso voluntari agronomia

Voluntari va juca primul meci din dubla manșă din Cupa României contra CS Agronomia București pe 26 septembrie, începând cu orele 18:00.

Din lotul celor de la CSO Voluntari fac parte: Trey Zeigler (fost jucător U-BT Cluj Napoca în sezonul 2017-2018), Svetoazar Popovici, Aron Nwankwo, Cristian Mainea, Cezar Stănescu, Petar Vukovik, Mircea Neagoe, Tudor Gârbea, Mario Lazăr, Vlad Dumitrescu, Daniel Popescu și Mihai Drăghia.

În presezon, gazdele acestei partide au desfășurat o serie de meciuri de verificare contra unora dintre cele mai puternice echipe din Liga Națională de Baschet Masculin din ultimii ani, dar și contra unor echipe din celelalte grupe valorice din sezonul 2018-2019 și din afara hotarelor.

Acestea sunt rezultatele din meciurile menționate:

CSO Voluntari vs BCM U Pitești 116-77

BCM U Pitești vs CSO Voluntari 100-56

CSO Voluntari vs CSU Sibiu 61-63 ( principal marcator- Trey Zeigler 17 puncte, 8 recuperări)

Memorialul Elemer Tordai:

Khimik Youzhny vs CSO Voluntari 93-48 (principal marcator- Trey Zeigler 19 puncte, 3 recuperări)

CSU Sibiu vs CSO Voluntari 90-67 (principal marcator- Svetozar Popovici 15 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive)

CSO Voluntari vs ACS Târgu Jiu 79-61 (principal marcator- Dani Popescu 18 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări)

cso voluntari agronomia

CS Agronomia București, în schimb, este o echipa compusă în mare parte din jucători foarte tineri, singurul veteran adus fiind Ghiță Balmuș, care în sezonul trecut a evoluat la Timba Timişoara. Din echipa de anul trecut care câştiga la U20 au plecat Radu Voinescu, care a ajuns la Phoenix Galați și Sabin Cirstoveanu, care va evolua pentru CSA Steaua. De asemenea, CS Agronomia București a semnat un protocol de colaborare cu CSA Steaua la nivel de juniori.

Meciul CSO Voluntari - Agronomia se va disputa la sala de sport “Gabriela Szabo”, din Voluntari, iar intrarea este liberă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Inversiune
    Cred ca rezultatul primului amical cu BCM U Pitesti a fost invers.

    cu 5 ani în urmă (26.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!