Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari a avut viață grea la Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.03.2019

CSO Voluntari a jucat pe terenul lui CSM Mediaș în etapa cu numărul 6 din Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2018/2019. Ilfovenii au reușit să se impună cu greu pe Târnava Mare, scor 92-84, dar victoria este extrem de prețioasă în lupta pentru playoff.

Formația medieșeană a deschis excelent partida, cu un parțial de 10-2. Echipa lui Eugen Ilie a răspuns cu 12 puncte marcate la rând iar după 10 minute de joc avea 5 puncte avantaj, 25-20. Actul secunde le-a aprținut gazdelor, care au revenit rapid la conducere, pe care nu au mai cedat-o până la pauză dar diferența era una mică, 50-48. La reluarea jocului s-a menținut un oarecare echilibru, cu schimbări la conducere. CSO Voluntari a gestionat mai bine finalul de sfert și a reușit să se desprindă la 5 lungimi, 73-68. Ilfovenii nu au dorit să trăiască periculos pe final de meci și în ultima secvență și-au creat un avantaj maxim de 14 puncte. Gazdele au încercat să revină dar nu au avut forța necesară și partida s-a încheiat cu scorul de 92-84 pentru CSO Voluntari.

Danilo Tasic a fost omul meciului cu 23 de puncte, 10 recuperări și 5 pase decisive. Goran Martinic a încheiat cu 23 de puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări iar Trey Ziegler a adăugat 18 puncte și 7 recuperări.

Andrija Simovic a fost cel mai bun jucător de la Mediaș cu 24 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Stefan Sajin a toatalizat 18 puncte și 8 recuperări. Milan Vulic a terminat cu 16 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive iar Titus Nicoară 12 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!