Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari a câștigat duelul cu Athletic Constanța

Eduard Popa

Eduard Popa
09.12.2018

 

CSO Voluntari a reușit să își adjudece duelul cu Athletic Constanța, după ce s-a impus pe teren propriu cu scorul de 76-69.

Ilfovenii au condus încă din start partida și păreau să risipească emoțiile în sfertul 2, când conduceau chiar și la 14 puncte, scor 28-14, grație unui run de 10-0. Oaspeții au reușit să echilibreze partida și la pauză diferența era de 8 puncte în favoarea băieților lui Eugen Ilie, scor 36-28. După pauză, dobrogenii au continuat cursa de recuperare iar cu două minute rămase de jucat au și condus cu 49-48. Dar Vlad Dumitrescu a reușit două coșuri de 3 puncte consecutive, iar Voluntari intra cu un avantaj de numai 4 puncte înaintea ultimului sfert, scor 56-52. Samuel Berkelund a reușit un and-one prin care constănțenii au egalat la 64, dar finalul partidei a aparținut gazdelor, care și-au asigurat o victorie muncită, scor 76-69.

Diferența dintre cele două echipe s-a făcut la nivelul mingiilor pierdute și al punctelor pe contraatac, net în favoarea Voluntariului. Ilfovenii au avut 25 de puncte pe fastbreak și 15 pe seama greșelilor adversarului, în timp ce Constanța a adunat doar 7, respective 5.

Cel mai bun om al partidei a fost Trey Zeigler, care a adunat un double-double, cu 29 de puncte, 10 recuperări și 4 pase decisive. De asemenea, Aaaron Nwankwo a strâns și el un double-double, cu 12 puncte și 10 recuperări, în timp ce Dani Popescu a marcat 12 puncte și Vlad Dumitrescu.

Din trupa lui Alexandru Olteanu s-au remarcat Andrei Oprean, cu 17 puncte, Dani Mâinea cu 14 puncte și Alin Andrieș cu 11.

După acest meci, CSO Voluntari a ajuns la 6 victorii și o înfrângere, în timp ce Athletic Constanța coboară la 2-5.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!