Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari a câștigat la o diferență de 100 de puncte meciul cu Cuza Sport Brăila

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.11.2018

CSO Voluntari a avut o partidă mai mult decât facilă în etapa a 5-a din grupa valorică B a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația ilfoveană a întâlnit pe Cuza Sport Brăila, echipa care se confruntă cu grave probleme financiare și care a aliniat o echipă extrem de tânără la acest meci. Acest lucru s-a văzut din plin și CSO Voluntari s-a distrat pe parchet, reușind să se impună cu un incredibil 133-33.

Echipa antrenată de Eugen Ilie a avut o primă repriză fantastică, în care a marcat 84 de puncte, 44 în primul sfert și alte 40 în cel de-al doilea. Lui CSO Voluntari i-au lipsit 8 puncte pentru a egala recordul lui Golden State Warriors, echipa care a reușit să marcheze 92 de puncte într-o repriză dar și în 4 minute în plus, sfertul în NBA fiind de 12 minute. În repriza secundă, ilfovenii au lăsat-o mai moale și au marcat doar 49 de puncte. Echipa vizitatoare a avut un singur sfert în care a marcat 10 puncte, chiar în prima perioadă de joc.

Trey Ziegler a avut o prestație excelentă cu 24 de puncte, 8 pase decisive, 4 recuperări, 5 intercepții și fără aruncare rată din acțiune a strâns un indice al eficienței de 41 de unități. Aaron Nwankwo a terminat în double-double cu 17 puncte și 10 recuperări. Vlad Dumitrescu a terminat cu 15 puncte, Vukovic - 14, Popovic - 12, Bălteanu - 11, Lazăr - 10 și Mâinea  - 10.

Dragoș Grozea a avut cea mai bună linie statistică de la Cuza Sport Brăila cu 9 puncte, 4 recuperări, 3 intercepții, o pasă decisivă și un capac.

Cuza Sport Brăila a întrat în colaps financiar la puțin timp după startul sezonului și după evenimentele nefericite cu jucătorii americani care au fost înjunghiați în orașul de la malul Dunării. Toți jucătorii experimentați au părăsit deja echipa din Brăila iar plecare acestora nu s-a produs în cele mai bune condiții. Cuza Sport a rămas cu un lot format doar din jucători tineri din Brăila. În aceste condiții este limpede că această formația va face doar act de prezență în restul meciurilor din grupa valorică B a LNBM.

Mai citiți și:

Joshua Keyes a făcut grevă la ultimul meci al celor de la Cuza Sport Brăila, din cauza problemelor financiare

Mesajul lui Mircea Totolici, președintele Cuza Sport Brăila, către Joshua Keyes: „ Va trebui să-ți plătești singur biletul”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!