Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari ia o opțiune importantă la calificarea în turul următorul al Cupei României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.10.2018

CSO Voluntari a primit vizita lui CSM Mediaș în prima manșă a turului doi din Cupa României la baschet masculin. Echipa condusă de Eugen Ilie a reușit să se impună cu scorul de 95-80 și a luat o opținue importantă la calficarea în turul următor al competiției.

Partida din arena Gabriela Szabo a început cu echipa gazdă la conducere , dar care nu s-a desprins la mai mult de două posesii. Medieșenii au încheiat partida cu un run de 9-0 și au câștigat primul act cu scorul de 24-16. Ilfovenii au echilibrat din nou partida și au au egalat la 30 chiar la jumătatea sfertului doi. Cele două echipe s-au succedat apoi la conducere și oaspeții aveau avantaj minim după 20 de minute de joc, 41-40. Diferența a fost făcută în sfertul trei de către elevii lui Eugen Ilie și după un parțial de 32-16 își asigurau un avantaj de 15 puncte înaintea ultimei secvențe de joc, 72-57. Diferența maximă între cele două combatante a ajuns la 21 de lungimi, însă pe final de meci oaspeții au reușit să reducă handicapul la 15 puncte, diferență cu care avea să se și încheie partida, scor 95-80.

Trey Ziegler a fost cel mai bun jucător al partidei cu 22 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Svetozar Popovic a încheiat cu 19 puncte, 8 pase decisive și 4 recuperări. Petar Vukovic a contribuit cu 17 puncte și  4 recuperări iar Aron Nwankwo cu 13 puncte  și 9 recuperări.

Milan Vulic a fost cel mai bun medieșean cu 26 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Stefan Sajin a reușit 14 puncte și 2 recuperări iar Andrija Simovic a terminat cu 12 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive.

Manșa retur și calificarea din această fază a Cupei României se va decide la mijlocul săptămânii viitoare, la Mediaș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!