Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari se revanșează în meciul din campionat de pe terenul lui CSM Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.10.2018

CSO Voluntari este singura echipă neînvinsă din grupa valorică B a Ligii Naționale de Baschet Masculin, ediția 2018/2019. Echipa din Ilfov și-a trecut în cont al treilea succes al sezonului, după ce a câștigat pe terenul lui CSM Mediaș, cu scorul 80-73.

Startul de partidă din Sala Sporturilor din Mediaș a fost unul echlibrat și tabela indica scorul de 6-6, după primele 3 minute de joc. Oaspeții au avut un parțial bun, alimentat în ofensivă de Ziegler și Popovic, care duceau scorul la 20-11 în favoarea echipei vizitatoare. Răspunsul medieșenilor a venit de la Vulic, Sajin, Storey și Barbu, care reduceau handicapul medieșenilor la o singură lungime, 20-19 după primul sfert. Jocul a revenit sub semnul echilibrului iar diferența dintre cele două echipe pe parcursul actului secund nu a fost mai mare de două posesii. La pauză se intra cu scorul de 39-35 pentru CSO Voluntari, după ce elevii lui Eugen Ilie s-au aflat la conducere aproape în permanență. După pauză, CSM Mediaș a trecut în avantaj după 3 minute de joc, printr-un coș de la distanță al lui Dragoș Andrei. Oaspeții au răspuns instant și și-au clădit un avantaj de 7 puncte. Simovic cu 5 puncte la rând a strâns scorul pe tabelă dar Ziegler și Popovic au înscris pe final de sfert pentru 58-52. Scorul pe tabelă a rămas strâns și în secvența decisivă iar diferența a fost făcută de două recuperări ofensive ale ospeților. La scorul de 72-71 pentru oaspeți, Aaron Nwankwo a reușit o recupere ofensivă și un coș de două puncte iar după o ratare a lui Nicoară la celălalt panou, Svetozar Popovic prindea ofensiv și îi oferea aceluiași Nwakwo șansa pentru încă două puncte ușoare. Medieșenii au luptat până la capăt dar Dani Popescu, de la libere, și Trey Ziegler aveau să înschidă meciu, scor 80-73.

Svetozar Popovic a fost cel mai bun jucător al meciului cu 26 de puncte, 10 recuperări și 4 pase decisive. Trey Ziegler a reușit 20 de puncte și 5 recuperări pentru ilfoveni iar Aaron Nwankwo a terminat cu 19 puncte, 9 recuperări și  o pasă decisivă.

Milan Vulic a fost cel mai bun jucător de la Mediaș cu 16 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. Andrija Simovic a terminat cu 13 puncte și 8 recuperări iar Kareem Storey cu 10 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!