Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari, victorie clară în meciul cu Athletic Constanța

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.10.2018

voluntari constanta baschet

CSO Voluntari i-a primit sâmbătă pe teren propriu pe cei de la Athletic Constanța, într-un meci contând pentru etapa 1 din LNBM, urna valorică B. Ilfovenii s-au impus cu scorul de 95-68.

CSO Voluntari a început în formula Dani Popescu, Trey Ziegler, Vlad Dumitrescu, Tudor Gîrbea și Mario Lazar, în timp ce Athletic Constanța i-a avut în primul 5 pe Drekalovic, Lockhart, Oprean, Dani Mâinea și Wasswa Berkelund.

Primul sfert a început sub spectrul echilibrului, iar după trei minute scorul era 12-10 pentru oaspeți, după un and-one al lui Nwankwo. După un alt and-one al lui Ziegler, scorul s-a făcut 19-13 pentru gazde. Oaspeții au revenit însă prin trei coșuri de 3 puncte, iar la capătul primului sfert, scorul era 25-24 pentru Voluntari. Popovici și Ziegler au dus Voluntariul la 5 puncte, scor 32-27, dar Constanța a revenit la conducere cu un run de 8-2, iar după dunkul lui Ray, conduceau  cu 39-37. A urmat însă un partial fabulous al băieților lui Eugen Ilie, care au încheiat prima repriză cu un run de 15-1 și au intrat la pauză cu 54-40.

A doua repriză a fost de asemenea dominată de ilfoveni. Constănțenii au pus primele 6 puncte ale sfertului 3, dar Gîrbea și Ziegler au dominat meciul și au asigurat un avantaj de peste 20 de puncta pentru trupa lui Eugen Ilie. În sfertul 4, gazdele au fost în continuare la timona partidei, pe care au închis-o cu scorul de 95-68.

 Trey Ziegler a făcut un meci foarte bun, cu 24 de puncte, 10/13 din acțiune și +26 la eficiență. Svetovan Popovic a marcat 20 de puncte, cu 8/10 din acțiune, 8 pase decisive și 6 recuperări. De partea cealaltă, Drekalovic a marcat 15 puncte.

Etapa viitoare, Athletic Constanța primește vizita lui CSM Mediaș, în timp ce CSO Voluntari e programată să joace pe terenul celor de la Cuza Sport Brăila.

*foto: facebook BC Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!