Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari, victorie clară pe malul Dunării

Eduard Popa

Eduard Popa
14.10.2018

braila cso voluntari

CSO Voluntari nu a dat nicio șansă celor de la Cuza Sport Brăila, în etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin, urna valorică B, scor 84-57.

Gazdele au ales să înceapă partida cu Chiriac, Keyes, Movileanu, Damian și Voiculeț, în timp ce ilfovenii au pornit partida în formula Dani Popescu, Zeigler, Dumitrescu, Gîrbea și Lazar.

Meciul a început echilibrat, iar după patru minute scorul era 10-10, după un coș de 3 puncte al lui Damian. Voluntari a reușit însă un run de 8-0 și după zece minute scorul era 20-14 pentru oaspeți. Al doilea sfert a fost dominat clar de ilfoveni, care după reușita lui Popovic obțineau un avantaj de 14 puncte, scor 39-25. Aaron Nwankwo a semnat ultimele 4 puncte ale reprizei și a pu pe tabelă un avantaj de 18 puncte, scor 48-30. A doua repriză a fost dominată clar de Voluntari. Elevii lui Cătălin Ștefănescu s-au apropiat la 12 puncte (42-54), dar a urmat imediat un parțial 10-0 pentru ilfoveni. Și ultimul sfert a fost câștigat de Voluntari cu 20-13, iar scorul final a înregistrat o victorie de 27 de puncte, scor 84-57.

Trey Zeigler a fost cel mai bun marcator al Voluntariului, cu 22 de puncte, cu 11 recuperări, un double-double a reușit și el un double-double, prin Aaron Nwankwo, cu 18 puncte și 11 recuperări, Svetozar Popovic 17 puncte și Mario Lazar 10. De partea cealaltă Andrei Damian a fost cel mai bun marcator cu 16 puncte, în timp ce Joshua Keyes a înscris 12 puncte, cu 11 recuperări, 4 pase decisive și 4 intercepții.

Etapa viitoare CSO Voluntari va juca în deplasare, pe terenul lui CSM Mediaș, în timp ce Brăila va întâlni Athletic Constanța, la malul Mării.

*foto: facebook CSO Voluntari 2005 secția de baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!