Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari, victorie clară pe terenul lui Phoenix Galați

Eduard Popa

Eduard Popa
02.03.2019

phoenix galati cso voluntari

CSO Voluntari a învins lejer, în deplasare, pe cei de la CSM Phoenix Galați, scor 97-72, în etapa a 5-a din Grupa Galbenă a LNBM.

Phoenix Galați a început meciul cu Corpodean, Miller, Stan, Dukity și Dorris. De partea cealaltă, CSO Voluntari a jucat în primul 5 cu Dani Popescu, Goran Martinic, Tudor Gîrbea, Danilo Tasic și Mario Lazar.

Oaspeții au început foarte tare meciul și conduceau cu 6-0 și 14-5, după un and-one al lui Tasic. Lazar a marcat 6 puncte, Cristi Mâinea un coș de 3 puncte și după primul sfert scorul era 28-16. Phoenix a mai echilibrat partida în sfertul secund, dar nu a putut să reducă deloc din diferență, astfel că la pauză

Perovic a înscris primele puncte din sfertul trei, dar restul perioadei a aparținut ilfovenilor, care au câștigat sfertul 3 cu 29-16 și și-au asigurat în mare măsură victoria. Ultimul sfert s-a terminat 23-23 și a CSO Voluntari a câștigat partida, scor 97-72.

Danilo Tasic a terminat cu 22 de puncte, 13 recuperări și 4 pase decisive pentru CSO Voluntari. Campara a strâns 16 puncte și Goran Martinic 12 puncte cu 13 pase decisive și 7 recuperări. De partea cealaltă Dzeletovic a terminat cu 17 puncte și Dorris cu 14.

CSO Voluntari ajunge la 4-1 în Grupa Galbenă și amenință pozițiile de playoff, unde se luptă cu Steaua și Dinamo Știința. De partea cealaltă, Phoenix Galați are 2 victorii și 3 înfrângeri.

*foto: facebook CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!