Stiri Cupa României Feminin

CSU Alba-Iulia câștigă și returul din primul tur al Cupei României cu Alexandria

Eduard Popa

Eduard Popa
30.09.2015

csualbaiuliaalexandria

CSU Alba-Iulia a câștigat și returul primului tur din Cupa României, scor 84-62 în fața lui CST BC Alexandria, și se califică en farfare în sferturile competiției.

În urma unui avantaj de 38 de puncte obținut în meciul tur, jucătoarele de la CSU Alba-Iulia au abordat relaxate returul cu CST BC Alexandria. De partea cealaltă, exilate la Craiova din pricina lucrărilor de reabilitare de la propria sală, echipa din Teleorman trebuia să spele prestația din primul meci al acestui sezon. 

Iar echipa din Alexandria a arătat mai bine, cel puțin în primele 20 de minute ale meciului. A condus pe tabela de marcaj în primele 7 minute ale meciului, când un parțial de 6-0 al alb-iuliencelor a făcut ca scorul să arate 17-13 pentru CSU la capătul primului sfert. Alexandria a recuperat și a câștigat cel de-al doilea sfert cu 19-14, intrând la pauză cu un avantaj minim, scor 32-31. 

Sfertul trei a fost un dezastru însă pentru elevele lui Mădălin Piperea. De la scorul de 40-39, Alexandria a mai reușit doar 2 puncte până la finalul sfertului, permițând alb-iuliencelor un parțial de 21-2, grație căruia au intrat în avantaj 60-42 înaintea ultimei pătrimi. De asemenea și ultimul sfert a fost adjudecat de ardelence cu scorul de 24-20, pentru un scor final de 84-62. 

Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Adrienne Webb, cu 24 de puncte. De la CSU s-au mai remarcat Mariah King cu 18 puncte, Asia Logan - 12 pct și Vanessa Abel cu 10 pct și 6 pase decisive. Pentru Alexandria cea mai bună marcatoare a fost Shanita Arnold, cu 21 de puncte, Elan Brown a reușit 17 iar Alina Chivu a înscris 13 puncte. 

Astfel CSU Alba-Iulia se impune cu o dublă victorie confortabilă, 85-47 și 84-62 și va păși cu încredere pe parchet la primul meci cu Sepsi Sfântu Gheorghe. 

De partea cealaltă se anunță un sezon destul de dificil pentru echipa teleormăneană, care pe lângă faptul că va trebui să creeze noi relații de joc va fi nevoită și să joace mereu în deplasare, partidele de acasă disputându-se fie la Craiova fie la Giurgiu, din cauza reparațiilor la sala din Alexandria.

Sursa foto: Sorin Stanciu/facebook CSU Alba-Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii