Stiri

CSU Alba-Iulia evoluează acum, de la ora 19:00, în ultimul meci al său din grupa A a CEWL

Eduard Popa

Eduard Popa
29.01.2015

CSU Alba-Iulia

CSU Alba-Iulia va evolua în această seară, de la ora 19:00, în ultimul meci din grupa A al Ligii Europei Centrale (CEWL). Adversar pentru CSU Alba-Iulia va fi echipa cehă Kara Trutnov, locul 3 din prima ligă cehă. Va fi cel de-al doilea meci în trei zile în Cehia pentru alb-iulience, după ce marți au dispus de Basketball Nymburk, scor 74-61. 

Echipa ardeleană va intra în acest meci cu un record de 11 victorii consecutive în CEWL. Șase dintre acestea au fost obținute anul trecut, când CSU Alba-Iulia a câștigat titlul acestei competiții și încă cinci în competiția din acest sezon, inclusiv meciul tur în compania adversarei de astăzi. 

Atunci CSU Alba-Iulia s-a impus după prelungiri la capătul unui meci extrem de disputat cu scorul de 86-81. Lidere la puncte au fost Valencia McFarland (20) și Jessica Kuster (20 pct, 10 recuperări). De asemenea, Wumi Agunbiade a avut o prestație excelentă (16 pct, 6 recuperări și 6 pase decisive) iar L'Oreal Price a contribuit cu un double-double (11 pct, 10 recuperări). Pentru cehoaice Andreea Ovsikova a înscris 23 de pct, Milena Prokesova 16 pct, iar Monique Mann a adus 11 pct echipei sale. 

Indiferent de rezultatul de astăzi, CSU Alba-Iulia este calificată în Final Four-ul competiției, având oportunitatea să își apere titlul câștigat anul trecut, în finala disputată pe teren propriu în compania celor de la ICIM Arad. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!