Stiri Cupa României Feminin

CSU Alba Iulia s-a calificat în Final Four-ul Cupei României

Ionuț Greere

Ionuț Greere
03.12.2014

Universitatea Alba Iulia a câștigat și a doua manșă din sferturile de finală ale Cupei României, scor 93-65, cu  CSM Satu Mare și s-a calificat în careul de ași.  În partida tur, CSU Alba Iulia a învins cu 87-80.

Scorul pe sferturi a fost 26-19, 28-16, 16-13, 23-17.

Pentru gazde, Wumi Agunbiade a marcat 22 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive, iar Milica Deura a adăugat 18 puncte, 2 recuperări și 4 pase decisive. În replică, de la  formația oaspete, Andreea Orosz a totalizat 14 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, în vreme ce Toccara Ross a pus pe tabelă 15 puncte, 2 recuperări și 4 pase decisive.

Vom reveni cu detalii și cronica partidei.



Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!