Stiri Liga I Masculin

CSU Asesoft Kaproni a cedat pe terenul echipei Perla Harghitei Miercurea Ciuc

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.03.2014

În ultima etapă a primei jumătăți a sezonului regulat din faza secundă a Ligii I, CSU Asesoft Kaproni, echipa satelit a campioanei en-titre din Liga Națională, a pierdut pe terenul grupării Perla Harghitei Miercurea Ciuc, scor 70-81.

Prahovenii s-au deplasat la Miercurea Ciuc cu doar 8 baschetbaliști, însă și antrenorul-jucător al acestora, Titi Mircea, a bifat 20 de minute pe parchet. De asemenea, și jucătorii Ștefan Neagu și Adrian Guțoaia le-au lipsit ploieștenilor în deplasarea de la Ciuc. La capătul primelor 30 de minute de joc, CSU Asesoft Kaproni avea un avantaj de 2 puncte în fața ardelenilor, scor 55-53, însă, în ultima parte a jocului cei de la Perla Harghitei Miercurea Ciuc s-au impus cu un parțial de 28-15, adjudecându-și astfel victoria cu 80-71. 

Punctele formației învingătoare au fost marcate de Boian cu 13 puncte (3 rec, 3 p.d), Vita 10 (9 rec), Dogaru 6 (2 rec, 5 p.d), Faur 19 (8 rec, 6 p.d), Borșa 18 (4 rec, 2 p.d), Corneanu 10 (3 rec, 3 p.d), respectiv Hejas 5. De cealaltă parte, de la Ploiești au punctat Movileanu 9 (2 rec, 4 p.d), Stanoilovici, Negoițescu 23 (5 rec), Mircea 8 (2 rec), Ene 6, Ianuli 6 (3rec) și Dumitrescu 18 (5 rec, 4 p.d).

După prima jumătate a fazei secunde din Liga 1, CSU Asesoft Kaproni și Perla Harghitei Miercurea Ciuc, se află pe primele două poziții ale Seriei a 2-a, ambele având 10 puncte acumulate și un bilanț de 4 victorii și 2 înfrângeri. Prahovenii ocupă prima poziție în această serie datorită victoriei categorice obținută în Sala Olimpia în fața celor de la Miercurea Ciuc, scor 83-63.

*Foto: csuasesoft.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!