Stiri Liga I Masculin

CSU Asesoft Kaproni nu se va deplasa la Cluj-Napoca pentru partida CS Universitatea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.04.2014

Partida dintre CS Universitatea Cluj și CSU Asesoft Kaproni Ploiești, care conta pentru Faza a II-a din Liga I de Baschet Masculin nu va mai avea loc. Satelitul campioanei en-titre din LNBM nu se va deplasa la Cluj-Napoca pentru acest meci. Confruntarea era programata pentru data de 18 aprilie 2014.

Ionuț Georgescu, președintele clubului CSU Asesoft Ploiești a vorbit despre această decizie de a nu se prezenta la partidă:

„Dat fiind faptul că avem un jucător accidentat, Stefan Neagu, si 4 implicaţi în activitatea echipei mari, Negoițescu, Dumitrescu, Movileanu si Guțoaia, lotul nostru având doar 11 jucători, am hotărât să nu facem deplasarea la Cluj Napoca. Decizia federaţie de a repeta meciurile din grupa ne-a încurcat destul de mult, fiindcă prima dată am putut lega deplasarea de la Cluj de meciul echipei mari. Acum, dat fiind și programul echipei de seniori nu mai putem face acelaşi lucru. Prioritatea noastră este performanța în Liga Naţională, participarea in Liga I având ca obiectiv doar acordarea de minute pentru jucătorii tineri. Noi deja ne-am calificat la turneul semifinal și sper că acolo să fim repartizaţi cu alte echipe. Cei de la Cluj ne-au înţeles situaţia, am discutat cu ei telefonic. Vom încerca sa programăm un amical cu Ştiinţa Bucureşti zilele acestea sau după Paște, la Ploieşti!”

CSU Asesoft Kaproni Ploiești se află în acest moment pe prima poziție a Seriei 2 din Faza a II-a a Ligii I cu 7 victorii și doar 2 înfrângeri. După această neprezentarea, prahovenii vor pierde cu 20-0 iar CS universitatea va putea ajunge la același record stagional precum ploieștenii. Totuși CSU Asesoft Kaproni Ploiești și-a asigurat biletele pentru faza semifinală a competiției.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!