Stiri Cupa României Masculin

CSU Asesoft Ploieşti vs. SCM U Craiova, primul meci transmis la TV din acest nou sezon

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.09.2014

Sezonul competiţional 2014-2015 din baschetul masculin românesc va debuta cu duelul dintre CSU Asesoft Ploieşti şi SCM U Craiova, joc din cadrul primei manşe a optimilor de finală din Cupa României. 

Postul DigiSport 3 va transmite astfel primul meci din noul sezon competiţional. Partida va fi găzduită de Sala Olimpia din Ploieşti, miercuri, 17 septembrie, începând cu ora 18:00. 

Disputa dintre Ploieşti şi Craiova se joacă mai repede deoarece în data de 24 septembrie campionii en-titre vor juca Supercupa României cu Energia Târgu Jiu. Celelalte dueluri din turul optimilor de finală sunt programate în weekend-ul 26-28 septembrie. 

Al doilea meci a cărui transmisie a fost stabilită e cel dintre CSM U Oradea şi CSU Sibiu, tot din Cupa României, din data de 26 septembrie, ora 20:00.

*Foto: Mirela Oprea

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova TudorFanCraiova :

    Cum se va desfășura acest duel?
    Se va juca, până la urmă, tur-retur sau un singur meci?

    cu 9 ani în urmă (15.09.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Radu Bărăian:

      @TudorFanCraiova
      Tur-retur. Manşa secundă a tuturor meciurilor este programată în data 1 octombrie

      cu 9 ani în urmă (15.09.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!