Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești întâlnește pentru al doilea an la rând câștigătoarea Cupei României în primul tur din play-off

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.04.2015

CSU Asesoft Ploiești va da din nou peste câștigătoarea Cupei României în primul tur al play-off-ului. Campioana României va întâlni pe BC Timișoara, proaspăta câștigătoarea a Cupei României după Final Four-ul de la Pitești.

În stagiunea precedentă, CSU Asesoft Ploiești trecea în primul tur al play-off-ul de Energia Târgu-Jiu echipă care câștigase Cupa României chiar la Ploiești. Fața de acest sezon, formația ploieșteană a fost calificată și chiar a găzduit Final Four-ul cupei dar a fost eliminată de Energia Târgu-Jiu chiar în semifinale. Ulterior, prahovenii au trecut cu 3-0 de Energia în prima rundă a play-off-ului.

O altă coincidență față de sezonul trecut, este aceea că Asesoft a fost eliminată din cupă de viitoarea câștigătoare. De această dată, BC Timișoara a trecut în dublă de ploieșteni în sferturile de finală ale competiției.

În schimb, CSU Asesoft Ploiești a câștigat ambele confruntări direct cu bănățenii din Liga Națională de Baschet Masculin. Ploieștenii s-au impus pe Bega cu scorul de 98-79 iar acasă au învins ceva mai greu, cu 71-67. De menționat este faptul că CSU Asesoft Ploiești și BC Timișoara s-au întâlnit de 3 ori în martie iar în luna aprilie tot anul curent, cele două echipe se vor mai duela de cel puțin atâtea ori.

Seria de play-off dintre CSU Asesoft Ploiești și BC Timișoara va începe pe 10 aprilie. Sistemul după care se dispută jocurile din sferturile de finală este „cel mai bun din 5 partide”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!