Stiri Cupa României Masculin

CSU Asesoft Ploiești și SCM U Craiova deschid sezonul competițional în România

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.09.2014

Cupa României

Turul I

Miercuri 17.09.2014

Ora 18:00

Sala Olimpia

  Fișa meciului  

Campioana CSU Asesoft Ploiești deschide sezonul competițional în România, într-o partidă în compania lui SCM U Craiova, meci jucat în primul tur al Cupei României. Această confruntare a fost devansată pentru a permite formației prahovene să participe la un turneu amical internațional în Polonia alături de echipe importante din Euroligă.

Presezonul a fost unul extrem de încărcat și la fel productiv pentru echipa lui Vladimir Arnautovic. Ploieștenii au jucat 5 partide în această perioadă de pregătire, dintre care patru au fost și câștigate. Singura înfrângere a venit în fața vicecampioanei Serbiei, Steaua Roșie Belgrad. Campioana României a mai învins pe Borac Cacak în două rânduri, pe KK Kozuv iar cel mai măreț succes a venit în fața celor campioanei Serbiei, Partizan Belgrad.

De cealaltă parte, SCM U Craiova a jucat șase partide amicale până acum din care a reușit să câștige trei. Oltenii i-au învins pe U Cluj-Napoca, BC Mureș și Balkan Botevgrad. Craiovenii au pierdut în fața lui CSU Sibiu, Steaua CSM EximBank și Balkan Botevgrad.

În ultima săptămână, SCM U Craiova a operat două mutări pe piața transferurilor. Echipa condusă de Andjelko Mandic a renunțat la americanul Kamren Belin, care a sosit în această vară în Bănie, iar cea de-a doua mutare o constituie înregimentarea pivotului sârb, Milivoje Bozovic.

Palmaresul direct dintre CSU Asesoft Ploiești și SCM U Craiova este favorabil echipei prahovene. Asesoft are un record de 9 victorii și 3 înfrângeri în fața oltenilor. În sezonul trecut cele două echipe și-au împărțit victoriile. Asesoft a câștigat pe teren propriu în LNBM cu scorul 90-76 în timp ce oltenii s-au impus în Bănie cu scorul 86-76.

Anul trecut în Cupa României, CSU Asesoft Ploiești a terminat abia a treia chiar dacă a fost gazda Final Four-ului. SCM U Craiova nici măcar nu a prins careul de ași, fiind eliminată în optimile de finală de către U BT Cluj-Napoca.

Partida dintre CSU Asesoft Ploiești și SCM U Craiova va avea loc miercuri, 17 septembrie, la Sala Olimpia cu începere de la ora 18:00. Partida va fi transmisă în direct de către Digi Sport.

foto:incomod.ph

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!