Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești egalează seria cu BC Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.04.2015

CSU Asesoft Ploiești a egalat seria de playoff contra lui BC Timișoara. Ploieștenii au arătat altă față în partida secundă și nu au permis timișorenilor să se desprindă la două lungimi. Burlacu și compania și-au învățat lecția după prima înfrângere iar de această dată au făcut o repriză secundă excelentă și au câștigat detașat, scor 79-57.

În prima repriză, BC Timișoara a dat mari emoții suporterilor ploieșteni. Persic și Jovanovic au dus echipa oaspete la 7 puncte după 8 minute de joc. Pană la finalul sfertului doar Runkauskas și Ivan Zigeranovic au mai punctat, pentru CSU Asesoft Ploiești, un total de 4 puncte. Cu gândul la cele întâmplate în prima partidă, ploieștenii au plecat ca din pușcă în actul secund și s-au dus la 19-15 după 3 minute de joc. Elevii lui Dragan Petricevic au reușit să echilibreze ostilitățile iar jumătatea actului oaspeții erau în avantaj, scor 21-23. Asesoft a mai apăsat o dată pe accelerație și s-a desprins la 32-23. Finalul de repriză a aparținut bănățenilor iar Radenko Pilcevic a stabilit scorul după 20 de minute, 34-27.

Gazdele au început în forță și sfertul trei iar în mai puțin de 2 minute au marcat 10 puncte grație lui Pot, Runkauskas și Pot. Gazdele nu și-au păstrat cadența și Timișoara revenit la o diferență de două posesii. Stefan Pot a încheiat sfertul excelent însă, cu o triplă și ducea scorul la 58-49. Asesoftul a demarat și în startul sfertului și a tranșat rapid jocul. După 32 de minute de joc scorul era 67-49 și zarurile erau aruncate. Pe final, cei doi antrenori au dat minute și jucătorilor mai puțin utilizați iar scorul după 40 de minute a fost de 79-57.

Stefan Pot a fost cel mai bun jucător al partidei cu 17 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. Ivan Zigeranovic și Marius Runkauskas au contribuit fiecare cu câte 14 puncte.

De la Timișoara, Popescu, Jovanovic, Persic și Tica au marcat fiecare câte 10 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!