Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești trece de U Cluj și încheie sezonul regulat pe prima poziție

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.03.2015

CSU Aseoft Ploiești nu a avut emoții în fața lui U Cluj-Napoca. Chiar dacă diferența de la final nu a fost una uriașă, campionii în exercițiu au controlat partida de la un capăt la celălalt pentru a se impune la final cu scorul de 82-56. După această victorie, CSU Asesoft Ploiești este câștigătoarea sezonului și va aborda play-off-ul cu avantajul terenului propriu pe întreaga desfășurare a acestuia.

Startul de meci a fost unul secetos, niciuna dintre echipe negăsind drumul spre coș în primele 3 minute. Oaspeții au trecut în avantaj după ce gazdele au spart gheața, scor 4-1. Ploieștenii nu le-au permis clujenilor să se desprindă și au închis sfertul inaugural cu scorul de 21-9. Surprinzător, actul doi a fost câștigat de „studenții” clujeni. Cu Burrell și Mays „în mână”, U Cluj s-a impus în sfertul secund cu scorul de 24-22 dar totuși intra la pauză cu un deficit de 10 puncte, 43-33. După pauză, elevii lui Flavius Lăpuște i-au ținut în șah pe campioni iar după cele 10 minute, parțialul actului era egal, 14-14. În ultima perioadă a jocului, CSU Asesoft Ploiești a risipit orice emoție. Cu un 25-9, jucătorii conduși se Sasa Ocokoljic au tranșat partida. Scor final între CSU Asesoft Ploiești și U Cluj-Napoca, 82-56.

Marius Runkauskas a fost performer-ul partidei cu 22 de puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. Revenit la echipă, Jonte Flowers a contrbuit cu 13 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive în timp ce Michalis Pelekanos și Ivan Zigeranovic au marcat fiecare câte 12 puncte.

Vladzimir Krysevich a fost cel mai bun clujean cu 19 puncte și 10 recuperări. Brian Burrell a terminat cu 16 puncte și 4 recuperări iar DeAndre Mays a adăugat 12 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive.

Așadar după acest rezultat, CSU Asesoft Ploiești este câștigătoarea sezonului regulat în timp ce U Cluj-Napoca este singura echipă din Liga Națională de Baschet Masculin care nu a înregistrat nicio victorie în cele 26 de partide ale sezonului regulat.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!