Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Atlassib Sibiu întâlneşte BC Timba Timişoara, pe teren propriu

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
17.11.2014

LNBM

Etapa a VII-a

marți, 18 octombrie

ora 18:00

Sala "Transilvania"

3-2 Fișa meciului 1-4

CSU Atlassib Sibiu şi BC Timba Timişoara se vor confrunta, marţi, 18 octombrie 2014, pe parchetul Sălii ,,Transilvania” din Sibiu. Partida va începe de la ora 18:00 şi va conta pentru etapa a şaptea din actuala stagiune a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

CSU Sibiu a acumulat trei victorii şi două înfrângeri, în timp ce BC Timba Timişoara a reuşit doar o victorie şi a suferit patru eşecuri. Cei mai în formă jucători ai ,,galben-albaştrilor” sunt: Milos Bojovic, principalul marcator al echipei, cu o medie de 17 puncte pe joc, Cristopher Lee (5.8 recuperări pe meci) şi Brandon Johnson (autor al 3.6 pase decisive pe meci). De partea cealaltă, cei mai buni jucători ai ,,urşilor” de pe Bega sunt: Glen Dandridge, marcatorul formaţiei, cu 20.8 puncte marcate pe joc, Jozo Brkic (6.8 recuperări pe meci) şi Vedran Nakic (3.8 pase decisive pe joc).

Ambele echipe se prezintă la meci, după ce au fost învinse etapa trecută. CSU Sibiu a suferit o înfrângere categorică, în deplasarea de la Bucureşti, în faţa formaţiei Steaua CSM Eximbank, scor 78-65. În timp ce timişorenii au pierdut, pe teren propriu, disputa cu CSM U Oradea, 78-86.

În duelurile directe, sibienii conduc cu 4-1, singurul succes al timişorenilor fiind înregistrat în martie 2013, când au învins, pe teren propriu, cu 84-80. Ultimul episod dintre cele două combatante s-a consumat anul acesta, la Sibiu, şi s-a încheiat cu victoria fără drept de apel a lui CSU Sibiu, 88-56.

Cei de la CSU Atlassib Sibiu sunt cei care pleacă cu prima şansă în această confruntare, însă rămâne de văzut dacă Timba poate menţine un ritm ridicat timp de 40 de minute, pentru a furniza surpriza.

*foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!