Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Atlassib Sibiu primește replica celor de la Steaua CSM Eximbank București

Eduard Popa

Eduard Popa
08.10.2015

csu_sibiu_steaua

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a II-a din Liga Națională de Baschet Masculin se va juca la Sibiu, între echipa locală CSU Atlassib și Steaua CSM Eximbank București. 

Sezonul trecut steliștii au reușit să câștige ambele partide în compania sibienilor, pe teren propriu, cu scorul de 78-65, dar și în deplasarea din Sala Transilvania, scor 84-79.

Totodată, în cadrul Memorialului „Elemer Tordai” din această vară, elevii lui Hristu Șapera s-au impus din nou în fața sibienilor, scor 70-58. Dar din păcate pentru „militari”, în timpul acestei partide au ieșit accidentați Levente Szijarto și Pankracije Barac, care nu au fost recuperați nici la primul meci oficial din acest sezon al Stelei. Mai mult, sibienii au câștigat turneul amical, iar stelișitii au ieșit pe ultimul loc. 

În prima etapă Steaua a pierdut, pe teren propriu, în compania celor de la CSM-U Oradea, scor 68-72. Cel mai bun performer al Stelei a fost Bill Amis, cu 14 puncte și 9 recuperări. De partea cealaltă Sibiul a obținut o victorie destul de chinuită, pe terenul celor de la BC Timișoara, cu scorul de 61-53. Cel mai bun marcator al echipei de pe malul Cibinului în duelul din prima etapă a fost Octavian Popa Calotă, cu 15 puncte.

Partida dintre CSU Atlassib Sibiu și Steaua CSM Eximbank București se va juca vineri, 9 octombrie, de la ora 18:15, în Sala Transilvania din Sibiu. Duelul va fi televizat de Digi Sport 2. 

Sursa foto: facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!