Stiri

CSU Oradea a trecut pe teren propriu de SCM CSS Craiova

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.02.2015

Baschetbalistele de la CSU Oradea au dispus pe teren propriu de SCM CSS Craiova cu scorul de 77-63. Primele două secvențe au fost adjudecate de gazde cu 24-12 și 21-9, în timp ce sferturile 3 și 4 le-au revenit oltencelor cu 22-13 și 20-19. 

Cele mai bune jucătoare din lotul echipei învingătoare au fost F. Smith cu 26 de puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive, respectiv T. McTiller cu 24 de puncte marcate, 10 mingi recuperate și 4 assist-uri. De cealaltă parte, de la Craiova s-a remarcat în mod special I. Motăteanu cu 29 de puncte, 5 recuperări și 8 pase decisive. 

În urma acestui succes, Oradea a ajuns la un bilanț de doar 4 victorii și 21 de înfrângeri, în timp ce craiovencele au 3 meciuri câștigate și 22 pierdute. 

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului de la Oradea!


La pauza meciului dintre CSU Oradea și SCM CSS Craiova, gazdele sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 45-21 (24-12, 21-9), în meciul inaugural al penultimei etapei din Liga Națională de Baschet Feminin. 

F. Smith și T. Mc.Tiller, ambele de la Oradea, au pus fiecare câte 16 puncte pe tabela de marcaj, în timp ce de la Craiova, Motăteanu și Ninu au marcat câte 9 puncte. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!