Stiri Liga I Masculin

CSU Ploiești învinge BC Time după un meci foarte echilibrat

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.11.2012

CSU Ploiești 2 s-a impus cu 83 - 78 în partida cu BC Time București din cadrul celei de-a patra etape a Ligii 1 masculin.

Victoria prahovenilor a venit după un meci foarte echilibrat și grație unei noi prestații foarte bune a lui Vlad Negoițescu. Tânărul jucător ploieștean a terminat cu 25 puncte marcate și 9 recuperări.

Adrian Movileanu a fost la doar 2 pase decisive de triple double. El a marcat 15 puncte, a recuperat 10 mingi și a pasat decisiv de ”doar” 8 ori. Vlad Dumitrescu a contribuit cu 13 puncte, iar Ștefan Ianuli cu 12.

Alexandru Iacobescu a fost din nou titular la CSU și a stat pe teren aproape 37 minute, timp în care a marcat 9 puncte din 23 de aruncări din acțiune (13 din spatele semicercului).

BC Time, care a condus la pauză cu 41 - 38, a avut în Cătălin Bordei cel mai bun marcator de pe teren. Românul a înscris 27 puncte.

Mihai Nuță l-a susținut cu 17 puncte și 8 pase decisive, iar raul Olariu a marcat 13 puncte.

Pentru Ploiești succesul de sâmbătă după amiază a fost al 2-lea al sezonului, în timp ce BC Time a ajuns la a treia înfrângere.

Etapa următoare Time va juca la Galați, iar Ploiești, acasă, cu Poli Iași

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!