Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu și KB Kosice se întâlnesc în finală, după ce au învins în prima zi a Memorialului Tordai

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
14.09.2017

csu sibiu memorial

CSU Sibiu și KB Kosice s-au impus în partidele disputate în cadrul primei zile a Memorialului „Elemer Tordai” și vor juca joi finala mare. În finala mică să vor întâlni BCM U Pitești și BC Mureș.

Cea de-a IX-a ediție a Memorialului „Elemer Tordai” a debutat, miercuri, la Sibiu, cu meciul dintre slovacii de la KB Kosice și BCM U Pitești. Partida a fost adjudecată de formația din Slovacia, care s-a impus cu scorul de 85-75 în fața piteștenilor.

În pauza dintre meciuri, în holul principal al Sălii Transilvania, suporterii sibieni au asistat la vernisajul expoziției „Emoții galben albastre”. Cu emoții, cei trei fotografi Ana-Maria Mătușoiu, Adrian Bugariu și Cristian Cojocariu le-au vorbit celor prezenți despre ideea expoziției, spunând că evenimentul va deveni o tradiție și se va relua la începutul fiecărui nou sezon.

A urmat partida dintre gazda evenimentului, BC CSU Sibiu și BC Mureș, care a umplut Sala Transilvania. Fanii sibieni au primit un prim cadou din partea favoriților, CSU Sibiu câștigând în fața oponentei din play-off-ul precedent al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Echipa lui Dan Fleșeriu a condus cu scorul de 40-34 la pauză, iar la final s-a impus la 4 puncte diferență: 70-66.

Turneul se încheie joi. BCM U Pitești și BC Mureș joacă finala mică, de la ora 17, iar de la ora 19 are loc finala mare, între BC CSU Sibiu și KB Kosice.

 

*foto: Cristian Cojocariu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!