Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu și-a prezentat trofeul Cupei României în Sala Transilvania (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
22.04.2019

CSU Sibiu și-a prezentat trofeul Cupei României în Sala Transilvania (Video)

Sărbătoarea după câștigarea Cupei României a continuat pentru CSU Sibiu și în ziua de duminică, atunci când clubul de pe malul Cibinului a prezentat trofeul fanilor, la Sala Transilvania, în cadrul unei ceremonii care a durat mai mult de o oră.

Cu ocazia acestei celebrări, jucătorii și oficialii le-au mulțumit inimoșilor fani sibieni pentru tot suportul din acest sezon. De asemenea, clubul le-a pregătit un moment special fanilor în care mai mulți jucători emblematici din istoria recentă a lui CSU Sibiu au vorbit despre câștigarea Cupei României. Antrenorul Dan Fleșeriu le-a promis suporterilor că echipa sa va da totul să obțină cele 9 victorii de care au nevoie pentru titlu.

„Aș fi preferat să nu spun vorbe și să facem în continuare fapte. De când am venit prima oară aici am vorbit destul de puțin, dar am încercat să facem cât mai mult. Mulțumirile aș vrea să le las pentru peste o lună și jumătate, după cele 9 victorii de care mai avem nevoie. Nu trebuie să îi uităm pe toți cei care ne ajută în fiecare zi să fim sănătoși, să fim apți să fim în teren. Mulțumesc familiei care mă suportă și vă mulțumesc vouă. Vă mulțumesc băieți că mă lăsați la voi în vestiar, că uneori mă ascultați pe teren și dacă vom juca un pic mai bine, vom câștiga 9 din 9. Vă mulțumesc frumos!”

Tot evenimentul aici:

 

CSU Sibiu va debuta pe teren propriu în playoff-ul Ligii Naționale în compania celor de la Dinamo Știința București într-o partidă care se va juca joi, 25 aprilie, de la ora 17:30, la Sala Transilvania. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 4.

*foto: Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!