Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu - BC SCM Timișoara va fi transmis și de totalbaschet.ro

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.04.2018

sibiu timisoara

CSU Sibiu va întâlni BC SCM Timișoara, în runda a patra a fazei Top 6 din Liga Națională de Baschet Masculin.

Din pricina faptului că Digi Sport 4 a preferat să transmită de la ora 19:00 o partidă de Euroligă (Olympiacos vs Zalgiris Kaunas), pe lângă duelul dintre U-BT Cluj și CSM CSU Oradea (care începe la 17:15), iar FRB TV va transmite de la ora 19:00 meciul dintre CSM Steaua și BCM U Pitești, duelul dintre CSU Sibiu și BC SCM Timișoara a rămas „neacoperit”.

Așadar, grație colegilor din staff-ul celor de la CSU Sibiu, site-ul nostru va transmite pe pagina noastră de facebook în format livevideo duelul dintre sibieni și BC SCM Timișoara, dar și la această știre. Vezi aici video: 

Partida va debuta de la ora 18:00, în Sala Transilvania din Sibiu.

*foto: Cristi Cojocariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!