Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu a anunțat despărțirea de Justas Tamulis

Eduard Popa

Eduard Popa
17.07.2019

CSU Sibiu a anunțat despărțirea de Justas Tamulis

justas tamulis pleaca csu sibiu

CSU Sibiu a anunțat despărțirea și de guard-ul lituanian Justas Tamulis, cel mai bun marcator al ardelenilor în sezonul recent încheiat.

Din informațiile totalbaschet, au existat negocieri importante pentru ca Tamulis să rămână la formația galben-albastră, dar în cele din urmă nu s-a ajuns la un numitor comun.

Tamulis a fost adus anul trecut de la formația lituaniană Kedainiai Nevezis, alături de care jucase în FIBA Europe Cup. Lituanianul a fost cel mai bun marcator al Sibiului, deși a jucat doar 25,8 minute pe meci în cele 33 de partide jucate în LNBM. El a adunat medii de 14,5 puncte, cu 1,9 recuperări și 1,8 pase decisive. A avut un procentaj de 39,9% de la 2 puncte și 38,8% de la 3 puncte în Liga Națională. La aceste medii a contribuit cu 15,8 puncte pe meci și 44,4% de la 3 puncte în Cupa României.

Tamulis a fost un om important în sezonul recent încheiat al Sibiului în care ardelenii au câștigat Cupa României și au terminat pe locul 2 în LNBM, după o finală pierdută scor 1-3 cu CSM CSU Oradea.

Tamulis este al patrulea nume important care părăsește Sibiul, după Monyea Pratt, Kevin Hardy și Mirel Dragoste. În schimb, din formula de anul trecut au rămas oamenii de sub panou: Randal Falker, Chris Cooper și Isaiah Philmore.

*foto: Sebastian Marcovici  

7 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Tamulis
    În opinia mea asta este cea mai mare pierdere a Sibiului (fără sa minimizez meritele lui Hardy sau Pratt). Tamulis era un gen aparte de jucător fata de ce avea Sibiul, un băiat încă tânăr care teoretic mai are potențial de creștere. Într-o echipa care sa poată să-i pună în evidenta atuurile, ar putea arata și mai multe. Rămâne de văzut dacă acel misterios Stewart îl va face uitat sau nu.

    cu 4 ani în urmă (17.07.2019)
    • BC CSU Sibiu Marius_M:

      Poate asta e problema
      Ca e tânăr și a confirmat :)

      cu 4 ani în urmă (17.07.2019)
    Raspunde
  • Nosemasomenos :

    Tamulis
    De departe cel mai periculos jucator al Sibiului in sezonul trecut. Era un castig pentru Sibiu daca ramanea si sezonul viitor, fara dubii. Ar fi inlocuitorul perfect pentru Pasalic.

    cu 4 ani în urmă (17.07.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu underCat :

    gata cu vestile proaste
    bine, ar putea pleca la Oradea sau Cluj, dar asta e alta poveste. Daca intr-adevar s-a negociat pana acum inseamna ca mai asteptam pana aflam inlocuitorul.

    cu 4 ani în urmă (17.07.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      bun jucator, cu potential de crestere....
      cu aruncare precisa, patrundere buna..mi l-as dori la Oradea dar cred ca doar Barnette va mai veni acum.. la Cluj, nu stiu ce sa zic dar nu cred. o fi stiind clubul ceva daca-i ureaza sa-l vada in curand intr-un campionat puternic..

      cu 4 ani în urmă (18.07.2019)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Nu vine sigur la Oradea. Si eu cred ca ultimul transfer va fi al lui Barnette. Doar daca intervine ceva neprevazut si acesta nu semneaza se va cauta in alt jucator pe pozitia lui. Sper ca totusi sa semneze rapid ca sa putem incepe pregatirile in formula completa.
      Stie cineva daca regula discutata la sedinta FRB cu privire la posibilitatea includerii pe foaia oficiala a maxim un roman naturalizat a fost inclusa in ragulament? Pe site-ul FRB nu apare nimic in acest sens.

      cu 4 ani în urmă (19.07.2019)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Pe site-ul FRB la sedinta Consiliului Director al FRB nu apare niciunde aceasta precizare. A aparut doar pe 24secunde si totalbaschet.

      cu 4 ani în urmă (19.07.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!