Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu a cedat al doilea meci amical din Serbia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.09.2018

BC CSU Sibiu a cedat cea de-a doua partidă de verificare din Serbia în fața celor de la Krka Novo Mesto la 13 puncte diferență, scor final 62-75. 

Acest eșec a venit după ce în primul meci amical din stagiul de pregătire din Serbia, trupa sibiană s-a impus în fața celor de la Borac Cacak, scor 80-79.

Scorul pe sferturi al acestui duel a fost 14-21, 17-16, 17-17, respectiv 14-21. 

Conform paginii de Facebook a BC CSU Sibiu, marcatorii pentru galben-albaștri în meciul de aseară au fost Hardy cu 16 puncte, urmat de Pratt cu 10, Falker 10, Tamulis 9, Tohatan 8, Dragoste 8 și Gheorghe 1. De asemenea, au mai jucat Brosser, respectiv Gavriloaia.

Următorul adversar pentru BC CSU Sibiu în Serbia va fi formația Zlatibor, meci programat vineri, 7 septembrie, începând cu ora 18:00. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!