Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu a mai transferat un american

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
22.08.2017

CSU Sibiu a anunțat în cursul zilei de marți un nou transfer. Clubul sibian a transferat un nou jucător american, fiind vorba de baschetbalistul DeAngelo Riley. Sportivul se va alătura echipei lui Dan Fleșeriu în această săptămână.

Pivotul american este născut pe 12 august 1988, măsoară 2,06 m și joacă pe poziția 4-5. În sezonul trecut a jucat la IOWA Energy, având trecute în cont experiențe în ligi din Mexic, Uruguay, Venezuela, Argentina și Israel.

„Îi urăm bun venit în echipă lui DeAngelo Riley. Sperăm să se acomodeze cât mai repede în echipa noastră. În același timp, zilele următoare ne dorim să perfectăm și ultimul transfer pentru ca echipa să fie completă și să ne concentrăm apoi numai pe pregătire”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

În acest moment, lotul BC CSU Sibiu este format din: Radu Paliciuc, Dragoș Gheorghe, Mirel Dragoste, Daniel Banciu, Andrei Ene, Wilhelm Brosser, Chris Cooper, Tyler Laser, Monyea Pratt. Lawrence Kinnard și DeAngelo Riley.

CSU Sibiu s-a reunit luni, 21 august, sub comanda lui Dan Fleșeriu. Pregătirile pentru noul sezon au început fără Radu Paliciuc, aflat în pregătiri cu lotul național al României în vederea Eurobasket 2017, dar și Mirel Dragoste, Dragoș Gheorghe și Wilhelm Brosser, cei trei participând la Universiada de la Taipei.

 

 *foto: CSU Sibiu

9 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Riley
    Este un jucator clasic de pozitia 5, masiv si puternic, orientat pe defensiva, impreuna cu Cooper si Kinnard vor forma un trio interesant. Sper sa se acomodeze rapid.

    cu 6 ani în urmă (22.08.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      Sibiu
      Intr-adevăr cei 3 jucători de căciulă vor forma un trio defensiv înfricoșător de-a dreptul. Nu știu însă cu ce variante de ofensiva vine Sibiul anul asta. Nu pare sa stea bine la acest capitol.

      cu 6 ani în urmă (22.08.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Da
      Intradevar ramane de vazut cine va da punctele noastre sezonul asta. Pratt cred ca poate avea o medie spre 15 puncte pe meci, Coop si Kinnard spre 12, Paliciuc ar trebui sa dea si el anul asta undeva pe la 10. Incet, incet se pot strange. Laser nu e neaparat un scorer, vom vedea cum se va descurca. Eu unul sper ca cel de-al 6 lea strain sa fie cu un profil ofensiv mai pronuntat, chiar daca va fi un rookie. Au inceput antrenamentele, sper ca lucrurile sa se lege rapid. De abia astept primele meciuri.

      cu 6 ani în urmă (22.08.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      Sibiu
      Gyke, am înțeles ce spui. Eu mă refeream însă la un shooter adevărat pe care îl regăsim (cel puțin unul) cam la toate echipele cu pretentii. Bafta sa aveți!

      cu 6 ani în urmă (23.08.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      Shooter
      Eu sper ca ultimul transfer sa fie un jucator care a mai jucat la tara, sa stii pe ce te bazezi. Cu un rookie e mult prea riscant, iar Dan nu cred ca merge in directia asta. Pana acum a transferat numai jucatori cu experienta, veniti din campionate destul de puternice. Asa ca ma astept fie la un jucator pe care deja il stim, fie la un jucator cu experienta venit dintr-un campionat puternic. As prefera sa fie prima varianta, avem destule necunoscute in echipa.

      Se anunta un campionat interesant.

      cu 6 ani în urmă (23.08.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      Edit :)
      Markus Shooter Like DisLike 0
      Eu sper ca ultimul transfer sa fie un jucator care a mai jucat la noi in tara, sa stii pe ce te bazezi. Cu un rookie e mult prea riscant, iar Dan nu cred ca merge in directia asta. Pana acum a transferat numai jucatori cu experienta, veniti din campionate destul de puternice. Asa ca ma astept fie la un jucator pe care deja il stim, fie la un jucator cu experienta venit dintr-un campionat puternic. As prefera sa fie prima varianta, avem destule necunoscute in echipa. Se anunta un campionat interesant.

      cu 6 ani în urmă (23.08.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @Markus
      O sa fie un rookie.

      cu 6 ani în urmă (23.08.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Neppendorfis :

    Surpriza
    No uite ca nu e rookie
    http://24secunde.ro/kevin-capers-completeaza-lotul-sibiu/

    Dar suntem singura echipa din LNBM, daca nu ma insel, care are ca straini doar americani. Si nu cred ca aratam rau, mai ales la ce coeziune in echipa stie sa faca Fleseriu.

    cu 6 ani în urmă (25.08.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Eiii
      😉 Rookie de Europa; a aparut doar de 2-3 zile pe lista scurta, iar salariul cerut se incadra in buget, asa ca totul a mers repede.

      cu 6 ani în urmă (25.08.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!