Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu dorește să intre în cartea recordurilor, cu cea mai mare revistă din lume

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.04.2019

record revista sibiu virgil stanescu

Fanii celor de la CSU Sibiu se pregătesc să intre din nou în Cartea Recordurilor. Proiectul presupune tipărirea celei mai mari reviste din lume. Asta deoarece „CSU Fans Magazin”, singura revistă de baschet din România, a intrat în al 13-lea an de existență și va sărbători ediția cu numărul 200.

Pentru a celebra acest număr, sibienii au decis să producă o revistă care va avea 1mX1.6m și va număra 24 de pagini. Proiectul este realizat de Asociația „Al 6-lea jucător” și are ca scop și strângerea de fonduri pentru realizarea proiectului înscris la Maratonul Internațional Sibiu, o statuie dedicată lui Elemer Tordai.

Proiectul a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă la care au participat Claudiu Hila, președintele Asociației „Al 6-lea jucător”, Virgil Stănescu, fostul căpitan al echipei naționale de baschet și ambasadorul proiectului și Tudor Hossu, director executiv World Wide Print, reprezentatul companiei care va tipări revista.

„Sunt 13 ani de când edităm această revistă, este editată de fani și cu suportul unor colaboratori din Oradea și din București. Revista va avea 1×1,6 metri și 24 de pagini, va fi tipărită în 100 de exemplare, pentru că recordul este pentru cea mai mare revistă comercializată din lume. Vom vinde revistele, iar vanzarea va începe deseară. Primul lot va fi pus la prețul de 50 de lei, le veți primi în ziua recordului, adică în 11 mai”, a explicat Claudiu Hila.

Pentru îndeplinirea acestor obiective, revista de record mondial va fi  tipărită în format mare în mai multe exemplare, acestea urmând a fi vândute, iar cumpărătorii vor fi încurajați să le doneze instituțiilor de învățământ, pentru a continua promovarea în școli a baschetului ca sport de performanță. Aceste exemplare vor putea fi cumpărată într-o primă fază la  preț de „early bird”, cu doar 50 de lei bucata, urmând ca în perioada următoare preţul să crească. Numărul 200 al revistei „CSU Fans Magazin” va fi tipărită și în format standard, aşa cum a apărut ea în ultimii 13 ani, într-un tiraj de 1500 de exemplare, iar 8 dintre acestea vor avea autografe ale unor sportivi renumiți din România, dar și din baschetul internațional. Cele 8 reviste cu autograf vor fi fi scoase la licitație, într-un format de colecţie, înrămate, cu scopul obținerii de fonduri pentru realizarea statuii lui Elemer Tordai.

Ambasadorul recordului mondial este fostul mare baschetbalist român Virgil Stănescu, căpitan al echipei naționale și de cinci ori cel mai bun jucător al României: „Îmi place foarte mult ideea care stă în spatele acestui record. Nu este o simplă revistă, nu este o simplă idee, ci susține o comunitate de baschet, care poate este cea mai frumoasă și diversă din țară. Mi se pare că Sibiul respiră baschet și îmi face o deosebită plăcere să mă alătur acestui proiect. Pe lângă asta, este vorba și de Toci, un simbol al acestui oraș, imaginea care a devenit sinonimă cu multe valori în care cred!”, a declarat Virgil Stănescu, la conferința de presă.

De asemenea, jurnalistul Dragoș Pătraru va semna editorialul din acest număr special al revistei „CSU Fans Magazin”.

Vânzarea revistei de mari dimensiuni începe pe 4 aprilie, pe pagina de Facebook CSU Fans și se livrează în 11 mai 2019, la Meciul 1 din semifinalele Ligii Naționale din baschet masculin – ediția 2018/19. Revista ar urma să fie prezentată în premieră cu ocazia acestui meci.

*foto:

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu ClaudiuSB :

    erata
    Nu e CSU Sibiu ci Asociatia Al 6-lea Jucator :) . Iar articolul nu este vizibil pe site, doar daca stii sa il cauti poate fi gasit.

    cu 4 ani în urmă (05.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!