Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu joacă derbiul cu U-BT în etapa a 5-a a LNBM

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
21.10.2016

Etapa a a 5-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin programează derbiul Ardealului dintre BC CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca. Meciul se joacă sâmbătă, de la ora 18, în Sala Transilvania din Sibiu.

După succesul repurtat în fața campioanei României, sibienii primesc vizita rivalei U-BT Cluj Napoca. Galben-albaștrii au stat în etapa a 4-a, după ce CS Phoenix Galați a cerut amânarea partidei.

Formația pregătită de Dan Fleșeriu speră într-o victorie și cu U-BT, însă partida se anunță extrem de grea având în vedere forma bună în care se află jucătorii lui Mihai Silvășan. U-BT a obținut o victorie importantă, miercuri seara, în primul meci din FIBA Europe Cup, reușind să întoarcă scorul și să se impună în fața celor de la KB Peja. Pe de altă parte, sibienii ar putea profita de oboseala acumulată de clujeni pentru a le pune probleme și a-și adjudeca o nouă victorie în campionat.

Cele două combatante s-au întâlnit ultima dată în luna aprilie, în play-off-ul LNBM. Statistica confruntărilor anterioare îi este favorabilă formației clujene, care s-a impus în 32 din cele 52 de partide disputate cu CSU Sibiu.

Partida dintre BC CSU Sibiu și U-Banca Transilvania Cluj nu va fi televizată. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Abia astept
    Scuzele antrenorilor daca pierd:
    Fleseriu: Pauza asta lunga ne-a afectat negativ, lipsa jocurilor in picioare s-a vazut. Multumim fanilor care ne-au incurajat tot meciul.
    Silvasan: Suntem obositi, jucam din 3 in 3 zile si e foarte greu...Multumim fanilor care au facut deplasarea.

    cu 7 ani în urmă (21.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    nu cred
    ca astea vor fi scuzele; noi o avem pe aia cu lipsa antrenamentelor in sala Transilvania (desi saptamana asta se pare ca au avut sala disponibila) - scuza in mare parte corecta; iar pe ale lui Silvasan nu prea le-am urmarit si nici nu sunt sigur ca o sa apuc sa le invat (stii tu chhestia cu prinsu' paltonului); apropopo, faceti deplasarea?

    cu 7 ani în urmă (21.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu csu4ever :

    Asa e
    Ca si in meciul cu Oradea. Pronostic 1. Daca nici asa cand sunt obositi nu-i putem bate pe clujeni......Acum trebuie profitat.

    cu 7 ani în urmă (21.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    victorie
    Cred ca putem obtine o noua victorie! HAI CSU!!!

    cu 7 ani în urmă (21.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    ?
    Ce s-ar întâmpla dacă digi nu ar transmite un Dinamo -Steaua la fotbal??! HAI CSU ... ..!!!

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!