Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu joacă ultimul meci din sezonul regulat cu CSM Oradea

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
04.04.2017

CSU Sibiu joacă ultimul meci dinaintea Play-Off-ului în compania campioanei CSM CSU Oradea. Meciul se joacă miercuri, 5 aprilie, de la ora 19:45, și nu va fi transmis de niciun post de televiziune. 

Ultima etapă din Liga Națională de Baschet Masculin programează un duel important între CSU Sibiu și CSM Oradea. Cu o victorie, sibienii pot obține locul doi la încheierea sezonului regulat, dar asta depinde și de rezultatul dintre U BT și Steaua. Dacă roș-albaștrii câștigă, vor fi la egalitate de puncte cu CSU Sibiu, dar vor păstra locul doi, întrucât au avantajul meciurilor directe (3-1). Indiferent de rezultat, CSM Oradea va încheia pe locul patru, cu 44 de puncte în cazul unei victorii, sau 43 dacă pierde. 

CSU Sibiu și CSM Oradea s-au întâlnit de trei ori în actuala ediție de campionat, scorul confruntărilor directe fiind 2-1 în favoarea campionilor României. Sibienii s-au impus în prima încleștare, scor 74-70, după care au pierdut ambele partide disputate în deplasare: 66-63, respectiv 84-72. 

În ultima etapă, CSU Sibiu a obținut un succes important în fața rivalilor de la U BT Cluj-Napoca. Sibienii s-au impus pe teren propriu la o diferență de 8 puncte, 75-67, reușind să învingă singura echipă de care nu trecuseră în acest sezon. La rândul lor, orădenii au obținut o victorie categorică în fața celor de la BCM U Pitești. CSM Oradea a învins cu scorul de 104-65. 

Partida dintre BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea va fi arbitrată de o brigadă formată din Bogdan Podar, Mircea Șerban și Laszlo Bukurești. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!