Stiri

CSU Sibiu l-a acontat pe Miloš Bojović

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.06.2013

Miloš Bojović este noul jucător al lui CSU Sibiu. Jucătorul originar din Belgrad sosește de la Radnicki FMP Belgrad. În vârstă de 31 ani, el evoluează pe pozițiile 2-3 și măsoară 1.98 metri.

În stagiunea 2012/13, Bojovic a bifat 23 de prezențe în primul eșalon baschetbalistic al Serbiei. El a avut medii de 11.9 puncte, 2.9 recuperări, 2.3 pase decisive, 1.4 intercepții și 2.2 posesii pierdute în 26.6 minute pe meci. El a avut procentaje de 47% la aruncările de două puncte, 30% la trei puncte și 71% la linia de pedeapsă.

Cea mai bună prestație a lui Milos alături de Radnicki FMP s-a consemnat pe 26 ianuarie anul curent, împotriva lui Sloga Kraljevo, meci pierdut cu 69-81. Atunci Bojovic a avut 25 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, 3 intercepții, un capac și patru posesii pierdute cu șase faulturi obținute pentru 29 la eficiență.

De-a lungul carierei, Bojovic a evoluat pentru următoarele echipe: Avala Ada, Atlas, Sloga Kraljevo, Vojvodina NoviSad, Budućnost Podgorica, Politekhnika-Halychyna, Olympique Antibes, Železničar, PAOK Salonic. În stagiunea 2006/07, când evolua la Sloga Kraljevo, Milos a fost desemnat MVP al sezonului regulat în Serbia. 

De notat că CSU Sibiu va continua cu Miodrag Perisic în funcția de antrenor principal. Ardelenii au prelungit contractele lui Devon Austin și Christopher Lee. De asemenea, sursele TotalBaschet susțin că bulgarul Sasho Gruev va rămâne la gruparea de pe Cibin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!