Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu se duelează cu Dinamo în etapa a XVII-a a LNBM

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
20.01.2017

 

CSU Sibiu dispută al doilea meci pe teren propriu din 2017 în compania celor de la CS Dinamo București. Partida se înscrie în etapa a XVII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin și se joacă sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 18, în Sala Transilvania din Sibiu.

Meciul tur a fost câștigat de dinamoviști, care au reușit să revină pe final de meci, după ce sibienii conduseseră aproape toată partida. Deși au intrat în decisiv cu un avantaj de 12 puncte, jucătorii lui Dan Fleșeriu au cedat partida jucată în sala Dinamo la o diferență de 6 puncte, 79-73, terierii terminând cu un parțial de 13-0.

Sibienii primesc vizita celor de la Dinamo după ce etapa precedentă au suferit un eșec în campionat, pierzând pe parchetul rivalilor de la U-BT. Meciul a fost extrem de echilibrat până în ultimul sfert, după care clujenii au preluat frâiele și s-au impus la o diferență de 11 puncte: 91-80.

De partea cealaltă, Dinamo a reușit cea de-a treia sa victorie în campionat etapa trecută, jucătorii lui Eugen Ilie trecând de BCM Olimpic Baia Mare cu scorul de 87-74.

BC CSU Sibiu și CS Dinamo București s-au întâlnit de 23 de ori până acum, 15 confruntări fiind câștigate de sibieni.

În ceea ce privește situația actuală a celor două formații în clasamentul LNBM, sibienii se află pe locul 4, cu un bilanț de 9 victorii și 6 înfrângeri, în vreme ce dinamoviștii au avut un parcurs mai slab, clasându-se pe poziția a 10-a, cu 3 victorii și 11 înfrângeri.

Partida dintre BC CSU Sibiu și CS Dinamo București va fi arbitrată de un trio format din Laurențiu Grigoraș, Istvan Bertalan și Șerban Rasoga și nu va fi televizată.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!