Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu se impune cu emoții în fieful celor de la Timba Timișoara

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.02.2015

CSU Atlassib Sibiu a trecut în deplasare de Timba Timișoara la 2 puncte diferență, scor final 70-68 (24-17, 12-19, 19-16, 12-19), într-un meci din etapa cu numărul 20 a Ligii Naționale.

M. Bojovic cu 28 de puncte și 5 recuperări, respectiv C. Lee cu 16 puncte și 19 recuperări, au fost principalii artizani ai victoriei sibiene. Din lotul bănățenilor s-au remarcat D. Mijatovic cu 16 puncte și P. Reljic cu 14.

Vom reveni cu cronica meciului de la Timișoara!

 


După 20 de minute jucate din meciul dintre Timba Timișoara și CSU Atlassib Sibiu, oaspeții de pe Cibin au un ecart de 6 puncte la pauză, scor 39-33.

 

Milos Bojovic de la Sibiu cu 17 puncte înscrise a fost cel mai bun marcator al primei reprize, în timp ce D. Mijatovic de la Timba s-a remarcat cu 9 puncte puse pe tabela de marcaj.

Partida contează pentru etapa cu numărul 20 din Liga Națională de Baschet Masculin.

Vom reveni cu amănunte de la Timișoara!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!