Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu va întâlni KK Vrsac în finala Cupei Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.09.2017

CSU Sibiu va jucat finala Cupei Timișoara în compania formației din Serbia, KK Vrsac. Echipa lui Dan Fleșeriu a trecut de echipa gazdă cu scorul de 89-85, în timp ce sârbii au învins pe CSM CSU Oradea după prelungiri cu scorul de 101-99.

CSU Sibiu a învins echipa organizatoare grație unui sfert trei excelent, când a revenit de la minus 12 puncte. Caspers a fost cel mai bun marcator al sibienilor cu 24 de puncte, în timp ce Laser a contribuit cu 22 de puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive.

Mladen Jeremic a fost cel mai bun jucător al Timișoarei cu 24 de puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. Milos Komatina a totalizat 17 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive, în timp ce Diaz și Mijajlovic a marcat fiecare câte 14 puncte.

CSM CSU Oradea a pierdut partida cu KK Vrsac în prelungiri și în așteptarea jucătorilor de la lotul național. Goran Gajovic s-a remarcat cu 24 de puncte și 7 recuperări. Martin Zeno a terminat cu 19 puncte, 5 recuperări și 5 intercepții. Nemanja Milosevic a adăugat 17 puncte, iar Muhamed Pasalic 14.

Programul de sâmbătă la Cupa Timișoara: 

17:00, finala mică: BC Timișoara – CSM Oradea

19:30, finala mare: CSU Sibiu – KK Vrsac

foto: bc-tm.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!