Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu va juca vineri un meci demonstrativ contra fanilor

Eduard Popa

Eduard Popa
06.06.2019

CSU Sibiu va juca vineri un meci demonstrativ contra fanilor

csu sibiu meci fani

CSU Sibiu a pierdut finala LNBM contra celor de la CSM CSU Oradea, scor 1-3, după înfrângerea suferită marți în Sala Toni Alexe. Cum meciul 5, care era programat vineri, 7 iunie, nu se mai dispută, trupa din Sibiu a decis să le ofere o surpriză fanilor, promisă încă dinainte de deplasarea din Oradea.

Astfel, CSU Sibiu va organiza vineri, de la ora 18:00, un meci amical contra unei selecționate a fanilor și a partenerilor. Cei care au cumpărat bilete pentru meciul 5, dar nu vor să ia parte la acest eveniment, pot să își recupereze banii sau să aleagă să îi doneze către Asociația al 6-lea Jucător, pentru construirea statuii lui Elemer Tordai în fața Sălii Transilvania. Mai multe detalii aici.

CSU Sibiu a avut un sezon foarte bun. Pe lângă medaliile de vicecampioni, sibienii au câștigat și Cupa României, după o finală jucată tot în fața celor de la CSM CSU Oradea.

*foto: Valentin Todea

10 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    ?
    MECIUL 5?

    cu 4 ani în urmă (07.06.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu clamun :

    super meci
    super distractie, meci pentru suflet.

    cu 4 ani în urmă (07.06.2019)
    • BC CSU Sibiu totalCSU:

      si dupa
      cum a anuntat Dan ca au fost ofertati toti jucatorii straini poate il repetam in aceeasi formula si la anu'. Iar cupa aia cu minge va fi in formula maxi. Sa fie baschet, sa fie hai CSU

      cu 4 ani în urmă (08.06.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Cum
    o fost arbirajul ?

    cu 4 ani în urmă (07.06.2019)
    • BC CSU Sibiu totalCSU:

      Ne-au
      furat ca de obicei. Nasolia mai mare a fost ca nu era nici Mandache si nici Sere si am cam ramas fara obiectul muncii in tribune.

      cu 4 ani în urmă (08.06.2019)
    • CSM CSU Oradea unguru1432:

      deci...
      dupa cum spui chiar tu, fairplayul vostru se reduce doar la a te lua de adversari nu in a sustine echipa. stiam acest lucru, ca doar la mizerii va pricepeti!

      PS: cum stati cu biletele pentru meciul 6?

      cu 4 ani în urmă (08.06.2019)
    • dinastEA:

      ungureeee
      sibiul este prea superior oradiei asa ca n are rost sa vb ca esti prea prost ca sa intelegi care e treaba cu meciul 5, poti sa te impusti din partea mea 👍🏼

      cu 4 ani în urmă (08.06.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu totalCSU :

    despre ce vorbim?
    Oldtimer: Cum
    o fost arbirajul ?
    DonDiablo: la ultimul articol al lui fleseriu
    Bah da penal poți fi Fleșeriule.Atâta știi meciu 2 și rupt de scaune.Jucatorul tau Tamulis declară dupa meciu 2 ceva de genu am căzut pe final și tu tot pe a ta o știi.N-ar fi exclus anii care vin să ia titlu Sibiul,dar sper nu cu tine pe bancă că este un penibil.Bucurăte ce ai realizat ca nu e puțin,dar nu știe omu mai mult. Aștept fanii să mă conteste,înjure,ca pe Mandache,Sere.
    Si exemplele ar putea continua.

    cu 4 ani în urmă (08.06.2019)
    • BC CSU Sibiu totalCSU:

      ca sa nu zic
      ca tu esti cel mai concret si proaspat exemplu ("stiam acest lucru, ca doar la mizerii va pricepeti"). Deci pina la urma mizerie este sau nu este injuratura?

      cu 4 ani în urmă (08.06.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Dario :

    !
    Bine ca de data asta nu v-a furat arbitrii! Sunteti rasul lumii incepand de sus in jos!

    cu 4 ani în urmă (09.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!