Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu vine la București în căutarea celei de-a treia victorii în primul tur a playoff-ului

Eduard Popa

Eduard Popa
02.05.2019

dinamo csu sibiu baschet

CSU Sibiu vine la București cu avantajul a două victorii obținute pe teren propriu și va căuta să încheie cât mai repede seria din primul tur a playoff-ului LNBM în fața ambițioasei echipe a celor de la Dinamo Știința.

Sibienii au câștigat ambele partide de pe teren propriu. În primul meci au învins cu scorul de 81-75, după ce s-au impus în sfertul decisiv cu 27-12. Justas Tamulis a înscris atunci 20 de puncte, în timp ce Randal Falker a adunat 17 puncte și 10 recuperări. Michael Deloach a înscris și el 20 de puncte pentru Dinamo, în timp ce Ouszy Barro a adunat 14 puncte cu 10 recuperări.

În a doua partidă, CSU Sibiu a controlat în mare măsură jocul și s-a impus cu 91-82, cu 19 puncte din partea lui Kevin Hardy și 17 puncte și 8 recuperări pentru Falker. Tot Moe Deloach a fost cel mai bun marcator pentru alb-roșii, cu 22 de puncte.

Rămâne de văzut cum va alege rotația Dan Fleșeriu pentru meciul trei, dat fiind faptul că în prima partidă Isaiah Philmore a fost cel care a stat în afara lotului, în timp ce în meciul secund Daniel Ewing a fost al șaptelea jucător străin. De așteptat însă ca tripleta de vis de sub panou, Falker – Cooper – Philmore, să nu mai lipsească de la această partidă.

De partea cealaltă, Dinamo Știința are un grup de români talentați, dar neexperimentați, iar Tudor Costescu va căuta să primească o contribuție cât mai importantă de la oricare dintre baschetbaliștii săi autohtoni, iar lipsa lor de experiență va dori să fie compensată de Ouszy Barro, Deloach, Willie Kemp sau Justin Baker.

În timpul sezonului regulat, cele două formații s-au întâlnit doar o dată în Sala Dinamo. Sibienii s-au impus atunci destul de dificil, scor 92-96. De asemenea, cele două formații s-au întâlnit în Final Four-ul Cupei României, unde CSU Sibiu s-a impus iarăși greu, scor 82-78.

Partida trei dintre Dinamo Știința București și CSU Sibiu are loc joi, 2 mai, de la ora 20:00 și va fi tranmisă și pe Digi Sport 3.

*foto: Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!