Stiri Cupa României Feminin

Calificare fără emoții pentru Sepsi SIC în faza următoare a Cupei României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
30.09.2015

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a obținut biletele pentru sferturile de finală ale Cupei României după o dublă foarte ușoară jucată împotriva formației Rapid București. După o victorie cu 95-34 la București, baschetbalistele pregătite de Zoran Mikes au câștigat și returul în aceeași manieră categorică, 100-33

Gruparea din Sfântu Gheorghe și-a adjudecat clar toate cele patru sferturi ale confruntării cu parțiale de 25-8, 27-8, 31-8 și 17-9. Astfel, covăsnencele au câștigat manșa retur la 67 de puncte diferență, respectiv dubla la nu mai puțin de 128 puncte diferență, scor final după cele două confruntări 195-67. 

Cele mai bune jucătoare în manșa retur de la Sfântu Gheorghe pentru gazde au fost Kimberly Pierre Louis cu 24 (15 recuperări), Tyaunna Marshall cu 16, Shante Evans 14, Matea Tavic 12 și Andreea Pop 11. De cealaltă parte, din lotul giuleștencelor s-au evidențiat Roxana Bejan cu 10 puncte, Daniela Toma cu 9, respectiv Gabriela Vlad cu 8.

După ce s-au duelat într-o dublă manșă în Cupa României, cele două formații vor începe în weekend și aventura din campionat. Sepsi va da piept la Sfântu Gheorghe cu CSU Alba Iulia, în timp ce Rapidul va juca tot acasă cu CSM Târgoviște. 

*Foto: Szigyarto Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii