Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Callistus Eziukwu, nemulțumit de numeroasele greșeli făcute de Energia în disputa cu Phoenix

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.10.2015

Chiar dacă Energia a învins Phoenix Galați cu 72-62 în primul meci din LNBM, iar Callistus Eziukwu și-a trecut în cont un prim double-double, pivotul gorjenilor a sancționat la finalul întâlnirii numeroasele greșeli făcute de echipă pe parcursul jocului. 

A fost un meci cu momente bune și momente mai puțin bune pentru noi. Am reușit să ne concretizăm o diferență confortabilă, dar datorită unor greșeli sau unor scheme pe care nu le-am dus până la capăt le-am dat adversarilor posibilitatea să revină în meci. Am luat din nou avantaj și iar am greșit dând posibilitatea din nou adversarului să revină în joc, ceea ce nu este normal pentru o echipă ca a noastră care are ambițiile pe care le are. Nu trebuie să mai avem astfel de greșeli. A fost un meci dificil și pentru că jucătorul lor de pe poziția 5 a fost un jucător puternic sub panou și un bun aruncător de afară. Dar antrenorul nostru a găsit ajustarea de care era nevoie pe final de meci și am reușit să oprim și aruncările de la distanță”, a punctat baschetbalistul americano-nigerian din lotul Energiei Târgu Jiu. 

Într-adevăr, trupa pregătită de Antonis Constantinides a acumulat un număr mare de mingi pierdute, 20 la număr, cu 2 mai multe decât nou-promovata CS Phoenix Galați. 

Strict referitor la pivotul oltenilor, Eziukwu, acesta a pierdut la rândul să de 4 ori posesia echipei sale, însă a compensat prin 12 puncte și 11 recuperări, double-double care i-a adus 21 de unități la eficiență. 

*Foto: Alin Peptan (csenergia.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!