Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Calotă, Drăgușin, Milencovici, Tohătan și Jeremic, sub contract cu BC Timișara pentru sezonul 2017/2018

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.06.2017

Tudor Costescu, antrenorul lui BC SCM Timișoara, a vorbit într-un interviu pentru site-ul oficial al grupării din Banat despre campania de transferuri. Tehnicianul a anunțat faptul că Octavian Popa Calotă, Ionuț Drăgușin, Zoran Milencovici, Lucas Tohătan și Mladen Jeremic se află sub contract cu BC SCM Timișoara și vor evolua și în sezonul viitor pe Bega.

„Obiectivul nostru principal în această perioadă de transferuri este să securizăm jucătorii pe care dorim să-i păstrăm. Sigur că avem unii baschetbaliști sub contract: Calotă, Drăgușin, Jeremic, Milencovici, Tohătan. Pe lângă ei, vrem să-i păstrăm pe jucătorii care au dat satisfacție sezonul trecut. Ne dorim să se și poată lucrul acesta, deoarece după rezultatele din acest sezon le-a crescut valoarea și probabil și pretențiile lor vor fi mai mari. Să vedem dacă le putem satisface. Eu mi-aș dori să putem oferi continuitate, fiindcă este foarte importantă: și ei sunt obișnuiți unul cu altul, eu cu ei, ei cu mine, cu conducerea, cu orașul. Este important să nu mai căutăm jucători  care să aibă nevoie de perioade lungi de acomodare” a spus antrenorul Timișoarei.

Octavian Popa Calotă, Ionuț Drăgușin și Lucas Tohătan vor bifa al doilea sezon la BC SCM Timișoara. Mladen Jeremic se va afla la al treilea sezon în Banat, în timp ce Zoran Milencovici și-a petrecut întreaga carieră pe Bega.

BC SCM Timișoara nu are încă stabilit bugetul pentru stagiunea viitoare. Acest asepct a fost tot de Tudor Costescu:

„Am cristalizat un plan, la nivel de intenții. Momentan, așteptăm confirmarea susținerii financiare, pentru că și aici sunt chestiuni de pus la punct. Am înțeles că a apărut o lege nouă, care reglementează modul de efectuare a plăților, contractele și altele. Deocamdată, nu avem toate datele problemei pentru a concretiza vreun transfer, vreo negociere, deoarece nu știm în amănunt cum stăm cu bugetul. Sunt convins că lucrurile o să intre pe un făgaș normal în perioada următoare și atunci vom putea concretiza planurile noastre.”

foto: Emanuel Titus Iliesi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!