Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cam Long: "Echipele din LNBM nu te lasă să te relaxezi. Se luptă până la final"

Eduard Popa

Eduard Popa
17.10.2016

steaua timisoara cam long

Steaua CSM Eximbank Bucureşti a reuşit să câştige partida cu BC Timişoara, scor 85-71, în a patra etapă a Ligii Naţionale de Baschet Masculin (LNBM). Unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei, Cameron Long, a oferit o scurtă reacţie pentru totalbaschet după această partidă.

Întrebat despre partida cu Timişoara, Long a spus că steliştii au fost prea relaxaţi în unele momente ale jocului:

Nu am putut scăpa de ei. Cred că mare parte din vină pentru această situaţie ne aparţine nouă. De multe ori, după ce luam un avantaj considerabil, ne relaxam. Trebuie să avem grijă ca de fiecare dată când conducem să îi pedepsim şi mai tare. Nu trebuie să ne relaxăm şi să le dăm şansa să revină în meci. Trebuie să rămânem concentraţi şi să le dăm acea lovitură decisivă să îi facem knock-out. Dar trebuie să le dau şi celor de la Timişoara credit. Au luptat din greu iar cu echipele din această ligă nu poţi sta relaxat pentru că se luptă până la final.

În ceea ce priveşte aruncările de la 3 puncte cu care Steaua a bătut zona celor de la BC Timişoara (9 din 24, 38%) Long nu s-a arătat prea încântat de acest aspect:

 Cred că am reuşit să înscriem multe aruncări importante, dar multe aruncări au fost forţate. Puteam să aruncăm mai inteligent. Când au trecut la zonă, nu eram organizaţi. Şi asta este o problemă. Trebuie să ne concentrăm, trebuie să fim mai organizaţi pe toată durata partidei.

Întrebat de faza în care stelistul s-a încumetat să dea un slam dunk peste Ionuţ Drăguşin (2m21), dar a fost blocat, baschetbalistul american s-a arătat amuzat:

A trebuit să încerc! Haha. I-am şi zis după meci "ai reuşit să mă blochezi, dar când vom mai juca unul contra celuilalt, voi încerca din nou să dau dunk! Nu mă sperii, era normal să mă căpăceşti. Data viitoare încerc din nou. Să nu zici că nu te-am anunţat!"

Cameron Long a reuşit 18 puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări şi 4 intercepţii în partida de sâmbătă cu BC Timişoara. Pentru Steaua urmează duelul de miercuri cu echipa slovacă Prievidza, în Grupa F a Europe Cup, apoi derby-ul cu CSM CSU Oradea din LNBM.

*sursa: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!